Miért volt akkora nagy szám, hogy Orbánt újraválasztották?
Figyelt kérdés
Azt hittem új pártelnöke lett a Fidesznek, mert váratlan fordulatról cikkeztek az újságok, erre kiderült, hogy csak újraválasztották. Most úgy őszintén, ebben mi volt váratlan annyira? Volt, aki mára számított?2021. nov. 16. 03:26
1/13 A kérdező kommentje:
*másra
2021. nov. 16. 03:26
2/13 anonim válasza:
Rákosinak és Kádárnak is minden évben pompával ünnepelték a születésnapját, holott pontosan tudták, hogy befog következni.
3/13 anonim válasza:
Szerintem sokakat meglepett, hogy a Fideszen belül egyáltalán vannak még választások, én is azt hittem, hogy már ilyen örökös elnökük van, mint a Kim Ir Szen.
4/13 anonim válasza:
Mert Hitler Adolfot se választották újra.
5/13 anonim válasza:
Kárdárnál is az volt. Hát azért. :D
Ráadásul úgy választották újra, hogy nem is volt más alternatíva, szóval vagy megszavazták, vagy kirúgják a pártból. :D
6/13 anonim válasza:
Pardon, nem pártból, hanem A Pártból! - nagy A, nagy P, pártállamnál, állampártnál így szokás! :D
7/13 anonim válasza:
Az semmi!!!
Észak-Koreába is mindig valahogy ugyan azt választják meg.
8/13 anonim válasza:
Most mivel lennének a hirekben a hitelekel, 27 % áfával.Inkább legyen ez a téma majd ha mindenki kenyérért áll sorba akkor is arrol beszélhetnek milyen jól teljesitünk.Meg a nem válto ovodásokrol akik tömegesen mütetik magukat magyarországon.
9/13 anonim válasza:
2 - Kádárnak soha nem ünnepelték sem a név, sem a születésnapját!!!
Kádár egyszerű, normális ember volt - a 70-es évek közepétől!
(Kádár idiótából lett egyre normálisabb vezető, míg Orbán normálisból lesz egyre idiótább vezető!)
10/13 anonim válasza:
#9 ez egy legenda, hogy Kádár milyen egyszerű életet élt, a valóságban ez csak az imázs része volt. Ma könnyű elhinni, mert mai szemmel nézve kb. normál felső-középosztálynak tűnik, de abban a korban az simán luxus volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!