Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán 650 ezer forinttal...

Orbán 650 ezer forinttal megemelte a miniszterek fizetését! Értitek?

Figyelt kérdés
650 ezerrel megemelte a mai napon a miniszterek fizetését!!

2022. júl. 15. 19:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
89%

A cinizmus netovábbja. Szinte kérkedik vele, hogy ő ezt is megteheti, a sok birka meg béget egy kicsit, aztán szépen békésen kés alá vonul.

Hát, tudjátok mi tényleg ezt is érdemeljük.

2022. júl. 15. 20:56
 12/16 anonim ***** válasza:
81%
Remélem, hogy gyógyszerre költik, de mindhiába…egy perc néma csendet azért adnék nekik az ünnepi pezsgő előtt.
2022. júl. 15. 23:45
 13/16 A kérdező kommentje:
Nagyon csodálkozom titeken! A fidesznyikokról nem beszélek, mert ők nem normális emberek, de ti, többiek, nagyon nyugodtak vagytok. Vagy senkit nem érdekel, vagy nem vagytok tisztában vele, hogy szeptemberben mekkora számlát kap az aki kiesett a rezsi csökkentésből!?
2022. júl. 16. 09:54
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, mi megmondtuk előre, akkor kiröhögtek, lehet, hogy te is a röhögők között voltál. Mit vártál? Őszintén. Ne haragudj, én már tényleg popcorn mellett fogom nézni a showt, ahogy azok, akik nekünk nem hittek, hogy fogadják, hogy le kell nyelni a szart. Nyugodt vagyok? Csak így tudom átlátni a helyzetet és talpon maradni. Mit segít az, ha elvesztem az irányítást magam fölött? Tudod, hányszor húzták ki alólam a talajt? A Fidesz is. Most nem tartanék sehol, ha hagyom eluralkodni magam fölött az indulatokat. Engem egyszerűen nem lep meg, hogy fizetést emeltek maguknak. Hogy jónak tartom-e? Nem, rohadtul nem. De szerinted visszacsinálják, ha a gyakorin kapálózok miatta? Nem.

Én azt kívánom, hogy akik erre szavaztak, azok ébredjenek fel, és kérjék ki maguknak, hogy átverték őket, hogy hülyének nézték őket, hogy palira vették őket, és álljanak oda a többiek mellé, akik eddig is mondtuk, hogy baj lesz. Most baj van, itt az ideje, hogy ne azt nézzük, ki melyik színekkel szimpatizált korábban, és ki mit nyert a réven, amit most elveszít a vámon, tegyük félre az egymásra mutogatást, zavarjuk el ezt a bűnöző bandát, és húzzuk ki ezt az országot a szarból együtt, szakértőkkel. Még úgy is fájni fog, 12 év szarát kell ellapátolni, de talán csökkenthető, hogy mennyire fog fájni.

2022. júl. 16. 12:20
 15/16 A kérdező kommentje:
Két dolgot szeretnék tisztázni. 1. Nem vagyok fideszes. 2. Nem érint a rezsicsökkentés. Nem részletezem, hogy miért. Mondhatni, én is páholyból nézem az eseményeket. Értetlenül állok az előtt, hogy a katasok tüntetnek, a nagyobb sz@r,mint a rezsiszivatás miatt pedig semmi nem történik!
2022. júl. 16. 15:17
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Tüntetnek a rezsiemelés ellen is, keress rá. Nem egyszerre nyögték be ezt a kettőt, még nem tértek magukhoz elegen.
2022. júl. 16. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!