Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A liberálisok most miért...

A liberálisok most miért hisztiznek a rezsicsökkentés eltörlése miatt?

Figyelt kérdés

Eddig az volt a baj hogy Orbán rezsit csökkent,makizaj meg gyuriferi is a megszüntetését akarta.

Most meg itt sír-picsog az összes libsi hogy megfagy a télen,óbán rósz mert hazudott nekik stb.

Akkor tisztázzuk,most hazudnak a libsik vagy régen hazudtak a libsik?

2022. júl. 15. 22:02
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
5%
18as köszönöm, neked meg jó agy leépülést már nagyon közel vagy hozzá sajnos :/.
2022. júl. 15. 23:20
 22/29 A kérdező kommentje:
Amúgy ti nem fogtok megfagyni libsik,annyira melegek vagytok hogy fűteni sem kell?
2022. júl. 15. 23:31
 23/29 anonim ***** válasza:
94%
Mi is megfagyunk majd, de mi tiszta lelkiismerettel döglünk bele, nem úgy mint te, akit torkonfosott a gazdája 😂
2022. júl. 15. 23:32
 24/29 anonim ***** válasza:
93%

Tudod kérdező, én nem rezsi csökkentésről álmodoztam, hanem arról, hogy mondjuk a házakra és lakásokra, amire az EU is adott pénzt, leszigetelik, energetailag korszerűsítik, növelik az energiafüggetlenséget, maguk is kistermelővé válhatnak a ház tulajok stb... és pl lehessen hálózattól függetlenül is építeni házat...

Én 31 éves vagyok, de tisztán emlékszem, hogy 10 évesen vagy 11 évesen mikor uszodába jártam és úgy elolvastam uszodáról, hogy termálvízzel fűtik, hogy basszus ezt miért nem lehet egész Szoboszlón csinálni, vagy napelemes tetőkről álmodtam családi házunkban... már akkor elolvastam lakberendezési magazinokat... és valóban Fidesznek 12 éve volt erre.... és helyette mit csinált? Amit Kádár elvtárs-pajtárs is, olcsó energiát, olcsó béreket, a magyaroknak.... ez aztán a színvonal...

2022. júl. 15. 23:35
 25/29 anonim ***** válasza:
87%
22es nem fogok megfagyni mert nem fogyasztok sokkal többet mint az átlagban meghatározott 270 kwh az áram, földgáz is 170-200 között mozog de fűtésen próbálok majd valami spórolni, szóval durván 20-30 ezerrel fizetek majd többet, szóval engem nem vág a földhöz de azért kapják be hogy az én pénzemből kell ezt kifizetni és nem teljesen a tiédből, igazából én annak örülnék ha a rezsi csökkentés után fellépő különbözetet te meg a hozzád hasonló okosok fizetnék ki a kormányuknak akiket megszavaztak de sajnos nekem is be kell fizetni, ez a baj érted már ? Hogy nem csak te fogsz szívni hanem én is pedig sajnos csak ta vagy az IQ bajnok és ez a baromi igazságtalan dolog hogy miért nem csak az IQ bajnokok szívnak :/.
2022. júl. 15. 23:41
 26/29 anonim ***** válasza:
86%
Lehet hogy én is szopni fogok, de ha több ezer fideszes éhenhal a 0 fokos házban az nekem nagyobb örömet okoz. Én fogom tudni fizetni, de vajon a megvezetett nyugdíjas, a közmunkás, a nagycsaládos suttyók is bírni fogják?
2022. júl. 16. 13:01
 27/29 anonim válasza:
22%
Egyik párt se jó ,szóval tök mindegy
2022. júl. 18. 08:41
 28/29 anonim ***** válasza:

Nem volt eleve rezsicsökkentés, mert amikor a kormány '15-ben befixálta az árakat, utána egy évvel lejjebb ment a piaci ár. Tehát voltaképpen rezsiemelés történt.

Egy politikai liberális

2023. márc. 2. 17:32
 29/29 anonim ***** válasza:

Ez az, amit a narancsfanok még felfogni sem tudnak.

2023. márc. 2. 19:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!