A liberálisok most miért hisztiznek a rezsicsökkentés eltörlése miatt?
Eddig az volt a baj hogy Orbán rezsit csökkent,makizaj meg gyuriferi is a megszüntetését akarta.
Most meg itt sír-picsog az összes libsi hogy megfagy a télen,óbán rósz mert hazudott nekik stb.
Akkor tisztázzuk,most hazudnak a libsik vagy régen hazudtak a libsik?
Tudod kérdező, én nem rezsi csökkentésről álmodoztam, hanem arról, hogy mondjuk a házakra és lakásokra, amire az EU is adott pénzt, leszigetelik, energetailag korszerűsítik, növelik az energiafüggetlenséget, maguk is kistermelővé válhatnak a ház tulajok stb... és pl lehessen hálózattól függetlenül is építeni házat...
Én 31 éves vagyok, de tisztán emlékszem, hogy 10 évesen vagy 11 évesen mikor uszodába jártam és úgy elolvastam uszodáról, hogy termálvízzel fűtik, hogy basszus ezt miért nem lehet egész Szoboszlón csinálni, vagy napelemes tetőkről álmodtam családi házunkban... már akkor elolvastam lakberendezési magazinokat... és valóban Fidesznek 12 éve volt erre.... és helyette mit csinált? Amit Kádár elvtárs-pajtárs is, olcsó energiát, olcsó béreket, a magyaroknak.... ez aztán a színvonal...
Nem volt eleve rezsicsökkentés, mert amikor a kormány '15-ben befixálta az árakat, utána egy évvel lejjebb ment a piaci ár. Tehát voltaképpen rezsiemelés történt.
Egy politikai liberális
Ez az, amit a narancsfanok még felfogni sem tudnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!