AZ Összefogás szavazói miért idegesek a rezsicsökkentés miatt?
Egyfolytában ezt olvasom, hogy most a birka fideszesek miatt szív mindenki.
Na de kérem szépen, az Összefogásnak eleve szándéka volt a rezsicsökkentést részlegesen kivezetni, a magasabb fogyasztással rendelkelkezőket jobban terhelni. "
A rezsicsökkentés fenntarthatatlan, és ostobaság ilyen módon rezsit csökkenteni, ahogyan azt Orbán Viktor teszi. Spórolni kell, kevesebbet fürdeni, az embereknek érezni kell az energiaárak növekedését." - hangzott el.
Hát most ez megvalósult, ahogyan azt az ellenzék tervezte. A fideszesek teljes joggal vannak kiakadva, mert át lettek verve, de az ellenzékiek eleve nem hitték el Orbán ígéreteit. Akkor meg miért idegesek, mikor eleve ezt akarták?
Nem ideges vagyok hanem szomorú... volt ebben az országban egy csomó valódi rezsicsökkentő támogatás: lakástakarék, otthon melege program, háztartási gép csereprogram, panelprogram, napelem támogatás, stb... ezeket kellett volna kibővíteni, kiegészíteni, hogy mindenki számára elérhető legyen. Helyette mind megszűnt a többszörös túljelentkezés ellenére is idejekorán.befagyasztották őket.
A fideszesek elrezsicsökkentették ezeket a támogatásokat, elrezsicsökkentették a jövőnket...
És nem engem tesz padlóra, mert nekem van miből, hanem azokat, akiknek sosem volt önerőből pénzük felújításra, vagy akiket átvert a fidesz azzal, hogy mindig olcsó lesz az energia, és nyugodtan élhetnek energiapazarló, elavult lakásban, akiket a rezsicsökkentéssel túlfogyasztásra ösztönöztek. Ott lesz most nagy koppanás, elmaradó karácsony, és a döntés, hogy holnap inkább egyenek, vagy inkább meleget csináljanak...
Ez sem igaz. A Fidesz azért nyert (kétharmaddal), mert az Összefogás szavazói köddé váltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!