Most minden fidesz szavazó bujkálni fog, meg letagadja, hogy a fideszre szavazott?
Maga a rezsitámogatás tudható volt hogy nem tart örökké. A baj ott van, hogy 12 bő esztendő alatt a fejlesztések nem történtek meg, a lakosságnak ugyanazok az ócska berendezései és szigeteletlen házai vannak, a bérek nem emelkedtek stb. Így persze hogy nagyon fog fájni ha elveszik a támogatást.
Ami felháborító hogy pofátlanul hazudtak végig, még a múlt héten is! És hogy sokan egyáltalán nem láttak át a szitán és még mindig abban vannak, hogy bezzeg Gyurcsány... ez a szánalmasan együgyű réteg annyira buta hogy még akkor sem veszi észre a hazugságot ha az arcába kiabálnak valamit aminek eddig a gyökeres ellenkezőjét állították.
Én a fideszre szavaztam, nem tagadom le. Miért tenném, attól bármi is megváltozna? Most szar lesz egy darabig. Volt már ilyen, meg még lesz is szerintem.
A szavazós pólót korábban sem vettem volna fel, nemcsak most.
15
Túlgondolod, mint gondoltad április 3. előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!