Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Most minden fidesz szavazó...

Most minden fidesz szavazó bujkálni fog, meg letagadja, hogy a fideszre szavazott?

Figyelt kérdés
Lényegében miattuk van, ami most van. A könnyen megvezethető söpredék. De szerintem most egy se merne felvenni egy "én a fideszre szavaztam" pólót, és úgy kimenni egyedül az utcára. Mert meg lenne lincselve.
2022. júl. 15. 13:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Maga a rezsitámogatás tudható volt hogy nem tart örökké. A baj ott van, hogy 12 bő esztendő alatt a fejlesztések nem történtek meg, a lakosságnak ugyanazok az ócska berendezései és szigeteletlen házai vannak, a bérek nem emelkedtek stb. Így persze hogy nagyon fog fájni ha elveszik a támogatást.

Ami felháborító hogy pofátlanul hazudtak végig, még a múlt héten is! És hogy sokan egyáltalán nem láttak át a szitán és még mindig abban vannak, hogy bezzeg Gyurcsány... ez a szánalmasan együgyű réteg annyira buta hogy még akkor sem veszi észre a hazugságot ha az arcába kiabálnak valamit aminek eddig a gyökeres ellenkezőjét állították.

2022. júl. 15. 14:03
 12/15 anonim ***** válasza:
30%

Én a fideszre szavaztam, nem tagadom le. Miért tenném, attól bármi is megváltozna? Most szar lesz egy darabig. Volt már ilyen, meg még lesz is szerintem.

A szavazós pólót korábban sem vettem volna fel, nemcsak most.

2022. júl. 15. 14:11
 13/15 anonim ***** válasza:
Ismerőseim körében nincsenek olyanok, akik átlépnék a limitet. Gondolom, a távfűtésesben lakók sem, táboruk elég tetemes. Aztán nem kevesen vannak a napelemesek is. Szóval, szerintem, valóban a lakossági fogyasztók negyede törheti a fejét a spórolás mikéntjéről. Elhiszem, köztük lesznek olyanok, akik ugyan szeretnének spórolni, de nem tudnak. Mert mondjuk vizet csak búvárszivattyúval bírnak nyerni.
2022. júl. 15. 14:13
 14/15 anonim ***** válasza:
Elkezdődött a visszaszámlálás! Trottyos, figyelsz?
2022. júl. 15. 14:16
 15/15 anonim ***** válasza:

15

Túlgondolod, mint gondoltad április 3. előtt.

2022. júl. 15. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!