Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Most minden fidesz szavazó...

Most minden fidesz szavazó bujkálni fog, meg letagadja, hogy a fideszre szavazott?

Figyelt kérdés
Lényegében miattuk van, ami most van. A könnyen megvezethető söpredék. De szerintem most egy se merne felvenni egy "én a fideszre szavaztam" pólót, és úgy kimenni egyedül az utcára. Mert meg lenne lincselve.
2022. júl. 15. 13:43
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
35%
Én nem szavaztam rájuk, de ezek a döntések sajnos szükségesek voltak.
2022. júl. 15. 13:44
 2/15 anonim ***** válasza:
63%
Zay mindig azt mondta hogy limitálni kell a rezsitámogatást, igaza van, volt.
2022. júl. 15. 13:45
 3/15 anonim ***** válasza:
87%
Nekem a fideszes ismerőseim büszkén sorosoznak meg Gyurcsányoznak most is
2022. júl. 15. 13:46
 4/15 árokpart ***** válasza:
77%
Nem egyedül kellene kimenni az utcára, hanem mindannyiunknak tüntetni.
2022. júl. 15. 13:46
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha megcsinálták volna az épületkorszerűsítéseket ahelyett, hogy leállították ezeket a programokat, meg másra költötték az ezekre szánt pénzeket, az emberek alig vennék észre, hogy drágul a rezsi, mert a korszerű épületek energiafogyasztása eleve alacsonyabb lenne.
2022. júl. 15. 13:47
 6/15 anonim ***** válasza:
17%
Ha sokan kimennek tüntetni valószínűleg olcsóbb lesz a világpiaci ár, meg biztosítva lesz a gázellátás tutira.
2022. júl. 15. 13:49
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Van egy megrögzött Fidesz szavazó kollégám, aki most vakarja a fejét, hogy mennyi lesz a rezsi. Az egész kampány alatt ostobázott mindenkit, aki nem a Fideszre szavaz.
2022. júl. 15. 13:50
 8/15 anonim ***** válasza:
80%

A kata korlátozása, és a rezsicsökkentés eltörlése HELYES döntések voltak. Ne feledd tesó, mi libsik ezért küzdöttünk.

A fideszes szopás még cska most kezdődik. Nem is értik, mi az a spórolás.

2022. júl. 15. 13:51
 9/15 anonim ***** válasza:
Nem.
2022. júl. 15. 14:01
 10/15 anonim ***** válasza:
97%

8-as, de nem így volt helyes, ahogy a Fidesz csinálta.

A KATA, amikor bevezették, nem volt a legjobb azoknak, akik most emiatt problémában vannak, volt jobb, de ha már átszervezték, meg lehetett volna jobban tervezni, hogy ne lehessen vele visszaélni például, és esetleg jobban át lehetett volna gondolni, hogy kik fogják használni és hogyan. De ha így átírják, akkor sem fair adóév közepén rövid határidővel. Mint hogyha azt mondanák, hogy egy hónap múlva kell vizsgáznod japánból úgy, hogy egy hete tanulod.

A rezsicsökkentés szemfényvesztés volt, ezt mondogattuk, mindig kiröhögtek érte, viszont a Fidesz nem törekedett arra, hogy ha borul a bili, ne szívjanak vele nagyot az emberek, szóval jó lehetett volna mondjuk egy átmeneti megoldásnak, amíg lepörögnek a valódi rezsicsökkentő felújítások, és nem attól lesz alacsonyabb a rezsi, hogy belenyúlnak, hanem attól, hogy nem kell többet fogyasztani, mert a kevés fogyasztás is elég, jó a szigetelés, a fűtés, esetleg passzívház, van megújuló zöld energia... stb. Lehetett volna egy fokozatos átmenet, és akkor nem fáj. Amit most tettek, az olyan, mint hogyha egy szakadék fölé helyeztek volna egy pallót, aztán kihúzzák alólad, amikor a közepére érsz.

2022. júl. 15. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!