Visszavonhatja még a kormány a rezsinövelést, a tüntetések hatására?
Nem volt fenntartható az állítólagos rezsicsökkentés, csak meg kellett nyerni a választást. Értelmes megoldás viszont pont ott van, akiket az egész kampány alatt ekéztek.
10-es, én is pesti panelos vagyok, és egyelőre ebből a körből kimaradtam (de megkárosítottak korábban más intézkedésekkel), viszont itt valahogyan mindenki szívni fog. A kérdés, hogy mekkorára nő az elégedetlen tömeg, és a hithű szavazóknak mi kell, hogy rájöjjenek, hogy át lettek verve.
Az ellenzék részéről vannak konstruktív ötletek, kezdeményezések, vannak, akik máris léptek, hogy mérsékeljék a problémák negatív hatásait, én egy ilyen kerületben lakom, és örülök, hogy ilyen a városvezetésünk, és hogy annak idején sikerült leváltani a fideszes bandát, mert egy sokkal hozzáértőbb csapat vette át a kerületet. Bárcsak az ország élén is ilyen emberek lennének a jelenlegi maffia helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!