Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Visszavonhatja még a kormány...

Visszavonhatja még a kormány a rezsinövelést, a tüntetések hatására?

Figyelt kérdés
A KATA nem érdekel, mert nem érint. Ott úgyis csak az adóelkerülő réteg kerül más sávba. De a rezsicsökkentés érint. Annak idején a netadót is a nagy tüntetésekre tekintettel visszafújták. Vajon ez a pesti panel réteg aki most kint van az kikényszerítheti ezt az utcai dolgaikkal, lezárásokkal, hangoskodásokkal stb?
2022. júl. 14. 19:52
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
78%
10-es, ehhez csak gratulálni tudok. Akkor majd ha kitalálják, hogy a Pesti panelosnak is muszáj átvállalni valamennyit a teherből, mert nehogy már a pesti panelos járjon jól, akkor se legyél ott!
2022. júl. 14. 21:54
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem volt fenntartható az állítólagos rezsicsökkentés, csak meg kellett nyerni a választást. Értelmes megoldás viszont pont ott van, akiket az egész kampány alatt ekéztek.

10-es, én is pesti panelos vagyok, és egyelőre ebből a körből kimaradtam (de megkárosítottak korábban más intézkedésekkel), viszont itt valahogyan mindenki szívni fog. A kérdés, hogy mekkorára nő az elégedetlen tömeg, és a hithű szavazóknak mi kell, hogy rájöjjenek, hogy át lettek verve.

Az ellenzék részéről vannak konstruktív ötletek, kezdeményezések, vannak, akik máris léptek, hogy mérsékeljék a problémák negatív hatásait, én egy ilyen kerületben lakom, és örülök, hogy ilyen a városvezetésünk, és hogy annak idején sikerült leváltani a fideszes bandát, mert egy sokkal hozzáértőbb csapat vette át a kerületet. Bárcsak az ország élén is ilyen emberek lennének a jelenlegi maffia helyett.

2022. júl. 14. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!