Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért kivételez Orbán kormány...

Miért kivételez Orbán kormány a taxisokkal a KATA szabályváltozásainál?

Figyelt kérdés

2022. júl. 14. 18:52
 1/7 anonim ***** válasza:
16%
Mert csak az adókerülőkre vetik ki a korlátozásokat. Megmondta az államtitkár, hogy sokan KATÁ-sodtak be, akiknek nem kellett volna. Ki kell vezetni az adócsalókat arendszerből. Ennyike
2022. júl. 14. 18:55
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Fél a taxisoktól.
2022. júl. 14. 18:57
 3/7 anonim ***** válasza:
88%
Mert volt 180 éve az ún. taxisblokád, és nem akarja, hogy megismétlődjön. Plusz ők is taxival járnak, és nem akarnak gyalogolni.
2022. júl. 14. 18:58
 4/7 anonim ***** válasza:
80%
2022. júl. 14. 19:06
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
400 ezer embert még lelehet verni, de a trxisokkal.bővülve 1,2 millió ember már jelentős tömeg. Azt mondják hogy tanult pl az internetadóból, hogy apránként kell lépni nem egy nagy tömeg ellen.
2022. júl. 14. 19:08
 6/7 anonim ***** válasza:

Kata szabályozása se vonatkozik rájuk,most a benzint is még ár stopposan vehetik.

Valószínüleg a nagyobb TAXI társaságok FideSS érdekeltégekben vannak.

Tisztelet a kivételnek(akivel még nem találkoztam),de egyáltalán nem tisztelem a Taxisokat.

A miniszterelnök tusványosi beszéde után én is megengedem magamnak ezt a kifejezést,ha már neki is szabad,a taxisok az egy "külön faj".

Eddig vagy lehúztak vagy átvertek,számlát egy alkalommal se kaptam.

Volt,hogy felhívtam a díszpécserüket,kértem egy taxit és előre jeleztem neki,hogy bankártyával fogok majd fizetni, nincs nálam készpénz.

Megjött a taxi,volt eszem még mielőtt beszálltam volna mondtam neki,hogy kártyával fizetek és ezt jeleztem is előre,még volt is terminálja paypass csak a bankártyát érinteni kellett volna.

500 méterre volt tőlem a legközelebbi automata mondta hogy menjek oda vegyek ki pénzt és utána menjek vissza hozzá megvárja.

500m oda 500m vissza,az 1 km

lehet azóta is ott vár

4 km-re kellett volna vinnie,inkább odasétáltam

és nem egy ilyen esetem volt

nem tudsz ilyenkor mit csinálni,persze lepontoztam google-n a taxi társaságot és megírtam,a cégnek hogy jártam mi volt a taxis rendszáma,de azok is sz@rnak rá.

2022. aug. 1. 12:03
 7/7 anonim ***** válasza:

#5-nek:

Nem a tömeg méretével van gond, legalábbis a taxisok vonatkozásában.

Minden taxis értelemszerűen kocsival van, és a CB-nek köszönhetően mindenki pontosan tudja az aktuális állapotokat.

Bárki talál ki közülük bármire is, bármiféle ellenlépést, az összes taxis egyként reagál!

Ha összefognak, a rendőrséggel egyenértékű a reakció-idejük.

A zsaruk lépnek bármit is?

Minden taxis azonnal tud róla, akárhol is legyen. Van saját rendszerük!

2022. aug. 1. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!