Miért kivételez Orbán kormány a taxisokkal a KATA szabályváltozásainál?
Kata szabályozása se vonatkozik rájuk,most a benzint is még ár stopposan vehetik.
Valószínüleg a nagyobb TAXI társaságok FideSS érdekeltégekben vannak.
Tisztelet a kivételnek(akivel még nem találkoztam),de egyáltalán nem tisztelem a Taxisokat.
A miniszterelnök tusványosi beszéde után én is megengedem magamnak ezt a kifejezést,ha már neki is szabad,a taxisok az egy "külön faj".
Eddig vagy lehúztak vagy átvertek,számlát egy alkalommal se kaptam.
Volt,hogy felhívtam a díszpécserüket,kértem egy taxit és előre jeleztem neki,hogy bankártyával fogok majd fizetni, nincs nálam készpénz.
Megjött a taxi,volt eszem még mielőtt beszálltam volna mondtam neki,hogy kártyával fizetek és ezt jeleztem is előre,még volt is terminálja paypass csak a bankártyát érinteni kellett volna.
500 méterre volt tőlem a legközelebbi automata mondta hogy menjek oda vegyek ki pénzt és utána menjek vissza hozzá megvárja.
500m oda 500m vissza,az 1 km
lehet azóta is ott vár
4 km-re kellett volna vinnie,inkább odasétáltam
és nem egy ilyen esetem volt
nem tudsz ilyenkor mit csinálni,persze lepontoztam google-n a taxi társaságot és megírtam,a cégnek hogy jártam mi volt a taxis rendszáma,de azok is sz@rnak rá.
#5-nek:
Nem a tömeg méretével van gond, legalábbis a taxisok vonatkozásában.
Minden taxis értelemszerűen kocsival van, és a CB-nek köszönhetően mindenki pontosan tudja az aktuális állapotokat.
Bárki talál ki közülük bármire is, bármiféle ellenlépést, az összes taxis egyként reagál!
Ha összefognak, a rendőrséggel egyenértékű a reakció-idejük.
A zsaruk lépnek bármit is?
Minden taxis azonnal tud róla, akárhol is legyen. Van saját rendszerük!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!