Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Belebukhat a Fidesz?

Sweaze kérdése:

Belebukhat a Fidesz?

Figyelt kérdés

Hát a nemzetközi helyzet valóban fokozódik, a KATA adózási forma átalakítása,a klasszikus rezsicsökkentés megváltoztatása, a rekordgyenge forint és a magas élelmiszerárak. Ezek mennek mostanában. Elkezdődtek a tüntetések, aminek én nem sok értelmét látom (a korábbi tüntetésekkel elért eredmények miatt szerintem jogosan) Ti hogy látjátok?

Megint csak a hangos kisebbség lázadt fel, aki majd elhalkul

vagy

Ez valóban a Fidesz rendszer végének az előjelei?

2022. júl. 14. 19:12
A kérdező szavazást indított:
Hagos kisebbség fellázadt
A helyzet komoly, belebukhat a Fidesz
44 szavazat
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
74%

Még nem,ez csak a belpestiek szokásos hisztije,de majd ha jönnek a hidegek,akkor már a NÉP fog lázadni.

Akkor lesz bukás.

2022. júl. 14. 19:14
 2/18 anonim ***** válasza:
55%

A háború miatt a világ összes kormány megbukhat az infláció miatt.

Buknak is sorra.

2022. júl. 14. 19:15
 3/18 anonim ***** válasza:
48%
Persze nem biztos hogy a következő kormány egy fokkal is jobb lesz.
2022. júl. 14. 19:16
 4/18 anonim ***** válasza:
90%
Nem tudom... Én csak annyit szeretnék megjegyezni, hogy királyunk alattvalóit, a pacalost és kistesóit még nem láttam ennyire fosni, amikor benyögnek valamit a nyilvánosságnak. Nekem már ezért megéri kifizetni azt a plusz rezsi pénzt. 😀
2022. júl. 14. 19:17
 5/18 anonim ***** válasza:
95%
Erőszakmentes tüntetés semmihez sem vezet
2022. júl. 14. 19:17
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon szeretnék a másodikra nyomni, de sajnos még nem tartunk itt. De a vér fideszes ismerősömön rajta tartom a szemem! Onnan fogom tudni, mikor jön el a szép pillanat.
2022. júl. 14. 19:34
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

A 2024-es Ep-n és önkormányzatin nem fog jól szerepelni a Fidesz magához képest.

Önkormányzatin a regnáló elkenzéki polgik ellen semmi esélye nem lesz a Fidesznek:

- Karácsony, Péterfy, Botka, Márki, Nemény hozni fogják a városukat.

Talán Eger meglesz a Fidesznek.

Ep-n kb.10-11 mandátumot fognak nyerni.

De utolsó 1 évbe összeszedheti magát és nyerhet a Fidesz.

Ha veszít 1 millió szavazót, még 2 millióval is tud nyerni kényelmesen.

De nem abba kéne senkinek se reménykedni, hogy az összefogással talán most sikerül megverni a kormányt mert annyira nagy lesz az infláció. A baloldalnak most az lenne a dolga, hogy egy egységes baloldali gyüjtőpártot létrehozzon. Az tudná váltani 1 nap a nert nem ez a 6 párt( amiből 4 nem is éri el az 5%-ot).

2022. júl. 14. 19:35
 8/18 anonim ***** válasza:
42%
Nem bukik bele ezeket már rég mek kelet volna hozni mert légyegében eddig mindent az egyedül állok fizetek.Most a 3 gyerekes fog fizetni még a 13 havi nyudijt kéne el venni és minden jó is lenne mert azt is fizethetem.Olyan embereknek akik egy életen keresztül volt választása félre rakni helyete tölem vonják le gratula.
2022. júl. 14. 20:15
 9/18 anonim ***** válasza:
31%

Sajnáltatják magukat és az a poén benne, h a sok alkalmazott, aki fizetésből él még melléjük is áll. Aki bejelentve dolgozik, 33.5%-ot adózik (kedvezmények nélkül).

Nálam ez konkrétan 235ezer forint.

Ők meg tüntetnek, h vége az 50ezret fizetős korszaknak. Megáll az eszem.

10 éve van Kata, tehát;

10 év ×12 hónap ×50ezer=6.000.000 forint

Nálam:

10×12×235=28.200.000 forint

Nevetséges, amit a katások csinálnak.

2022. júl. 15. 06:30
 10/18 anonim ***** válasza:
2es 1vh és 2vhu tána se buktak meg a kormányok. :D És melyik kormányok buknak? Eddig Orbán barátai buktak csak haha
2022. júl. 15. 10:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!