Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Belebukhat a Fidesz?

Sweaze kérdése:

Belebukhat a Fidesz?

Figyelt kérdés

Hát a nemzetközi helyzet valóban fokozódik, a KATA adózási forma átalakítása,a klasszikus rezsicsökkentés megváltoztatása, a rekordgyenge forint és a magas élelmiszerárak. Ezek mennek mostanában. Elkezdődtek a tüntetések, aminek én nem sok értelmét látom (a korábbi tüntetésekkel elért eredmények miatt szerintem jogosan) Ti hogy látjátok?

Megint csak a hangos kisebbség lázadt fel, aki majd elhalkul

vagy

Ez valóban a Fidesz rendszer végének az előjelei?

2022. júl. 14. 19:12
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem kérdés hogy nagyon be vannak most fosva de ha ezt is túlélik akkor tényleg törhetetlen a FIDESZ uralma
2022. júl. 15. 13:27
 12/18 anonim ***** válasza:
Amíg ezekből a pénzekből a 13. havi nyugdíjat fizetik addig nem bukik bele.
2022. júl. 15. 17:24
 13/18 anonim ***** válasza:

Igen belebukhat, minden esélye meg van rá.

A magyarnép nagy része, átverve érzi magát, ezt már nem tudja csak úgy a szőnyeg alá seperni a fidesz.

Itt jelenleg az legnagyobb baj, hogy az eu-s pénzek elfogytak, pontosabban ellopták, így nem tudja tovább fent tartani a rezsicsökkentést, és ezért hanyatlik a forint is, részben.

Megint a kisemberek fogják meg szívni.

2022. júl. 15. 20:09
 14/18 anonim ***** válasza:
Ahhoz meg kéne erősödnie egy ellenzéki pártnak ami nem a mi hazánk és valószínűleg nem is a dk lesz.
2022. júl. 16. 03:46
 15/18 anonim ***** válasza:
Én már nem tudok hinni abban, hogy megbukna, a vidéki agymosottak úgyse engedik. Ha az elmúlt 12 év után képesek voltak áprilisban is rájuk szavazni, akkor nincs túl sok reményem.
2022. júl. 16. 12:41
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Első 2 évben lesz egy Mdf és Bokros nosztalgia.

Második 2 évben pedig a népszerűségkeresés.

Amúgy igen, belebukhat.

Attól meg kell nézni, hogy 2024-ig, vagy inkább most év végéig mennyivel csökken a támogatottságuk.

Mert 40%-ról még fel tudnak menni vagy stagnálni, hogy megnyerjék 2026-ot.

De 30%-nál már neccesebb lenne.

2022. aug. 7. 11:43
 17/18 anonim ***** válasza:
*attól függ
2022. aug. 7. 11:43
 18/18 anonim ***** válasza:

Persze, hogy belebukhat.

De szerintem bele is fog.

Ez olyan mint a 90-94-es ciklus, amikor szintén nehéz helyzetbe került a kormány, bárki nyert volna az Mdf helyett, belebukott volna (Szdsz, Fidesz, Mszp stb.).

2022. szept. 6. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!