Belebukhat a Fidesz?
Hát a nemzetközi helyzet valóban fokozódik, a KATA adózási forma átalakítása,a klasszikus rezsicsökkentés megváltoztatása, a rekordgyenge forint és a magas élelmiszerárak. Ezek mennek mostanában. Elkezdődtek a tüntetések, aminek én nem sok értelmét látom (a korábbi tüntetésekkel elért eredmények miatt szerintem jogosan) Ti hogy látjátok?
Megint csak a hangos kisebbség lázadt fel, aki majd elhalkul
vagy
Ez valóban a Fidesz rendszer végének az előjelei?
Igen belebukhat, minden esélye meg van rá.
A magyarnép nagy része, átverve érzi magát, ezt már nem tudja csak úgy a szőnyeg alá seperni a fidesz.
Itt jelenleg az legnagyobb baj, hogy az eu-s pénzek elfogytak, pontosabban ellopták, így nem tudja tovább fent tartani a rezsicsökkentést, és ezért hanyatlik a forint is, részben.
Megint a kisemberek fogják meg szívni.
Első 2 évben lesz egy Mdf és Bokros nosztalgia.
Második 2 évben pedig a népszerűségkeresés.
Amúgy igen, belebukhat.
Attól meg kell nézni, hogy 2024-ig, vagy inkább most év végéig mennyivel csökken a támogatottságuk.
Mert 40%-ról még fel tudnak menni vagy stagnálni, hogy megnyerjék 2026-ot.
De 30%-nál már neccesebb lenne.
Persze, hogy belebukhat.
De szerintem bele is fog.
Ez olyan mint a 90-94-es ciklus, amikor szintén nehéz helyzetbe került a kormány, bárki nyert volna az Mdf helyett, belebukott volna (Szdsz, Fidesz, Mszp stb.).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!