Még mindig tapsoltok Orbánnak? Vagy van aki má felébredt?
Én még tapsolok.
A libsikkel is minimum ugyanez lett volna de inkább rosszabb.
Én libsi voltam, de most kezdtem el tapsolni a Fidesznek.
Ez a két intézkedés ami volt, nálam bejött, gazdaságilag végre valami kis megfontoltság.
#3 Csak a választások alatt nem akarta azt csinálni. Akkor érdekes módon az ellenzék akarta azt csinálni, ami érthető és indokolt. :)
Amúgy mi lett az olcsó orosz gázzal? Három napja egy államtitkárocska még kinevette a belgákat, hogy takarékoskodásra szólítják fel őket. Erre Gulyás Gergely ugyanezt teszi? :)
Szíjjártó szerint a tárolókkal se kellett foglalkozni, hiszen mi kilobbiztuk, hogy kapjunk orosz gázt, jön majd az folyamatosan. Az most hová lett? :)
A forint árfolyammal ami 2010 óta romlik, mi van? Jó 415-ös árfolyamon venni a gázt hála a Fidesz "gyenge forint, erős gazdaság" politikájának köszönhetően? :)
MZPéter mondta, hogy ez így sokáig ebben a formában nem fenntartható.
Erre a fidesz:"márki eltörőlné a kiharcolt rezsicsökkentést"
"Én tapsolok, ugyanis a Fidesz megint azt csinálja, ami az adott helyzetben érthető, indokolt"
Ezt pont az ellenzékre mondták a választás előtt, hogy megszüntetik a rezsicsökkentést. Akkor rossz helyre tetted az X-et. Hiszen azt szeretted volna te is. Vagy olyan vagy, mint a napraforgó? Elvtelen ember?
-Itt mindenki hülye??
-Itt?! Mindenki!
8-as Hol lehet jelentkezni bérkommentelőnek? Jó pénzért én is hajlandó vagyok a Tekintetes Úr seggét védeni. Szóval aki fizetne érte, nyugodtan írjon privátot!
Utószó: Előre megyünk, nem hátra, vagy mi...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!