Fideszesek, nos erre mi az univerzális válaszotok?
Márky-Zay Pétert azért ekézte mindenki a választások előtt, mert azt merte mondani, hogy úgy lehet rezsit csökkenteni, hogyha kevesebbet fogyasztunk.
Erre fel mit lépett meg a fidesz-maffia?
Aki átlagon felül fogyaszt, fizessen többet az átlagnál. Na, ez az igazi rezsicsökkentés. Korlátoznak, hogy mennyit fogyaszthatsz.
Na majd akkor veszek kib*szott lignitet, azzal fogok sütni-főzni fűteni, telekormolom és büdösítem a környéket. Nesztek fidesz-szavazók.
Nekem az az érzésem, lesz egy olyan határ, amikor a fideszparaszt kapát, s kaszát ragad.
Ez még nem az, mert nem is érti, mi folyik körülötte. De szerintem közel az idő, amikor együtt kergetjük ki őket a parlamentből :)
Végre visszajönnek gyerekkorom téli élményei: 18 fok nappal, 16 fok éjjel, elzárt radiátorok, penészbűz a házban, gigantikus dunnák az ágyban, pulóver a reggelihez, csöpögő orr.
Hurrá!
3
"De szerintem közel az idő, amikor együtt kergetjük ki őket a parlamentből :)"
És ettől megoldódik az globális energiaválság, a globális infláció és az orosz-ukrán háború is abbamarad, igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!