Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Bedőltetek a választás előtti...

Bedőltetek a választás előtti Fideszes ígérgetésnek?

Figyelt kérdés

2022. júl. 13. 09:39
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
31%

Aldjon meg a jo isten!

Orban a kiraly!

Amugy jo lenne ha valaki fejbelonne az egesz fidesz tagot

2022. júl. 13. 13:59
 22/33 anonim ***** válasza:
35%

"Aha. Milyen intézményben is szerezted a diplomát?"

"Orvos, aha. Egészségügy?"

Szakadok, ahogy az orvos felmossa velük a padlót, a kőegyszerű ballibának meg a selejt kérdéseire futja, hátha talál valami kapaszkodót.

Srácok, ideje volna elfogadni, hogy a tanult réteg nem elhanyagolható része is a Fideszre szavaz. Lehet, hogy azért, mert kifejezetten szereti őket, de az is lehet, hogy azért, mert őket érzi a kisebbik rossznak. Mindkettőhöz ugyanúgy joga van. És hát a helyzet az, hogy amikor erre az ellenzék azzal képes jönni, hogy dehát elcsalták, O1G, meg krumpli, akkor nem igazán győzik meg az embereket, hogy eddig rosszul választottak, és eztán a balfékekre kellene voksolni. De ti tudjátok, légyszi hadd ne én osszak tippeket azoknak, akiket nem akarok (újra) hatalomban látni.

2022. júl. 13. 14:01
 23/33 anonim ***** válasza:
97%
Én már azt sem hiszem el, ha kérdeznek. De van olyan családtagom, aki amúgy nem buta és mégis megmagyarázzá, hogy de az Eu, meg Brüsszel teszi ezt az országgal stb.
2022. júl. 20. 07:09
 24/33 anonim ***** válasza:
0%
#23. Hát ja. Esetleg érdemes lenne elgondolkodni, hogy biztosan te vagy-e kettőtök közül az okosabb.
2022. júl. 20. 08:41
 25/33 anonim ***** válasza:
26%
Én nem dőltem be, tudtam hogy kb. ez várható, ennek ellenére sok dologban szimpatikus a fidesz és ezeket az intézkedéseket megkellett már lépni.
2022. júl. 20. 08:45
 26/33 anonim ***** válasza:
97%
Én azt nem értem, hogy lehetett a Fideszre szavazni, amikor nyíltan oroszpártiak és ezzel megint a történelem rosszabbik oldalára állították az országot. Elhiszem, hogy a gyerekeitek miatt örültök CSOK-nak meg az adókedvezményeknek, de 20-30 év múlva ez érthetetlen lesz az utókor számára, mert ez jelentéktelen, pillanatnyi nyereség, ami hamar szétfoszlik. Arra nem gondoltok, hogy pont a gyerekeinek fognak egy demokratikus értékek nélküli, oroszoktól függő csatlósállamban élni?
2022. júl. 20. 09:15
 27/33 anonim ***** válasza:
0%
Miért függünk az Oroszoktól? Miért oroszpárti a Fidesz?
2022. júl. 20. 09:30
 28/33 anonim ***** válasza:
80%
#27. És ha mi függünk az oroszoktól, meg oroszpárti a magyar kormány, akkor ugyanezek az emberek hogy jellemeznék a németeket például? :) Jó, gondolom úgy, hogy azok nem is függnek, meg nem is oroszpártiak, hiszen fogalmuk sincs a körülöttük zajló világról...
2022. júl. 20. 10:40
 29/33 anonim ***** válasza:
96%

2010-re Bajnai rendbe rakta a gazdaságot, költségvetést stb. Először vityáék lenyulták a nyugdíjkasszát.Ezután megkapták Brüsszeltől a több tonna milliárd eurót. Amit el is b..tak, oligarcha haverok, rokonok(nemzeti tőkésosztály)zsebébe, stadionokra, betonba ment a sok pénz. Ezzől persze nőtt a gazdaság(látszólag) az igazi növekedést a fejleszés, innováció jelenthette vona, nem a betonozás. Rengeteg támogatás fűnek fának, persze nem rászorultság alapján, milliárdosnak is jár rezsicsökkentés(2015-20 között persze többet fizettünk, mint a piaci ár XD) egykulcsos adó, csok(csok-al sikerült hazavágni az ingatlanárakat) stb. Kb 2012-től 2020-ig volt egy szerencsés időszak, globálisan nőtt a gazdaság, 2008-as válság után megnyugodtak a piacok. Ez szintén látszólagosan növelte gazdaságunkat. Ráadásul sokan elmentek nyugatra, látva a szép jövőt ami itt vár rájuk. Ez, és persze az értelmetlen szavazatvevő közmunka növelte a foglalkoztatottságot. Ehhez még hozzá jött a nagy keleti "barátság" (és mint tudjuk ezek annyira bőkezű népek...nem úgy mint Brüsszel, aki csak támad minket-"lehet hogy az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik")

Erre az egész dilettáns összevissza gazdaságnak csúfolt valamire rászakadt a covid, a különleges katonai művelet, a brüsszeli beintés, és most itt tartunk. Kapkodás, megszorítás, bizonytalanság, hozzánemértés...

Az oktatás, és az egészségügy szerencsére világszínvonalú

2022. júl. 20. 14:49
 30/33 anonim ***** válasza:
96%

29 vagyok

A világbajnok áfát, inflációt, költségvetési hiányt, pénzromlást kifelejtettem.

2022. júl. 20. 14:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!