Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Bedőltetek a választás előtti...

Bedőltetek a választás előtti Fideszes ígérgetésnek?

Figyelt kérdés

2022. júl. 13. 09:39
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
78%
Én nem, és most jókat is röhögök, hogy már kb. napi szinten vezetnek be valami nemmegszorítást :DD
2022. júl. 13. 09:43
 2/33 anonim ***** válasza:
78%
Nem, mert nem a fideszre szavaztam😄
2022. júl. 13. 09:44
 3/33 anonim ***** válasza:
79%
Mert mit Ígértek?
2022. júl. 13. 09:45
 4/33 anonim ***** válasza:
40%
Nem ígértek semmit, a háborúról talán nem tehetnek a KATA-t meg már ideje volt rendbe tenni.
2022. júl. 13. 09:46
 5/33 anonim ***** válasza:
94%
Nem ígértek semmit, csak arról beszéltek, micsoda szörnyűségek fognak történni, ha nem ők nyernek. Meg Brüsszel.
2022. júl. 13. 09:46
 6/33 anonim ***** válasza:
22%
Á, ugyan, viszont olyan kifejezéseket tanulhattunk meg, mint a drágaságtagadó, vagy a megszoritástagadó, sőt, azóta már az is kiderült, hogy gyakorlatilag Gyurcsány is mindent jól csinált, szal' le se kellett volna mondania.
2022. júl. 13. 09:51
 7/33 anonim ***** válasza:
46%

Ez mit jelent? hogy elhittem-e azt, hogy ők a legnagyobb hazafiak? Egy pillanatig sem.

Én egy diplomás, középosztálybeli jól kereső ember vagyok, akinek konzervatív nézetei vannak és nagy családom van. Szeretek Magyarországon élni, már csak azért is, mert több évig dolgoztam más külföldi országokban, tudom, mi a különbség.

Nincsen kedvem magasabb adókat fizetni azért, hogy eltartsam azokat, akik lopják a napot. Különösen nincsen kedvem pl. muszlim bevándorlókat eltartani láttam belőlük eleget nyugaton.

3 gyerekem van, jól jártam a CSOK-kal, babaváróval, jól járok az adókedvezménnyel. Nem vagyok önmagam ellensége.

Vallásos vagyok, egyetértek azzal, hogy támogatják az egyházat, annak ellenére, hogy ők tényleg képmutatóak. Lehet, hogy egyesek szerint én is az vagyok, de nem érdekel a véleményed.

Nem támogatom a melegházasságot, és az LMBT propaganda terjesztését a gyerekeknek. Tudom, hogy ez JELENLEG nem probléma itthon, de azt is tudom, hogy komoly igény lenne rá egyes körök részéről.

Azt is tudom, hogy nem műtenek át 4 éves gyerekeket...xD

Ugyanakkor mit kínált nekem az ellenzék? O1G? Magasabb adók? Fizessenek a gazdagok? Komolyan elhiggyem, hogy egy fillérrel is kevesebbet lopnának? Ugyan már.

2022. júl. 13. 09:53
 8/33 anonim ***** válasza:
86%
Benyaltam
2022. júl. 13. 10:04
 9/33 anonim ***** válasza:
44%
7# Jé, egy értelmes fidesz szavazó aki megindokolja miért szavazott rájuk. Nem gondoltam volna hogy ma még valami pozitív dolgot is láthatok, de sikerült.
2022. júl. 13. 10:06
 10/33 anonim ***** válasza:
72%
Tehát jól jártál a csokkal, adókedvezményekkel. Aha. Milyen intézményben is szerezted a diplomát?
2022. júl. 13. 10:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!