Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szakértők szerint nagy kivándo...

Szakértők szerint nagy kivándorlást generálhat a forintválság. De még ha így is lesz, ugye lesz annyi gerincük a fiataloknak, hogy nem utalnak haza pénzt a Fideszeseknek?

Figyelt kérdés

Én nagyon okos felmenőkkel rendelkezem, nekem egyik nagyszülőm se szavazott a Fideszre. De ezt az emberek 90%-a nem mondhatja el magáról.

Szakértők szerint nagy kivándorlást fog eredményezni egyrészt a válság, másrészt az egyre nagyobb külföldi pénzkereseti lehetőség a forint romlása külföldi munkavállalást még jobban vonzóbbá teszi.

Csak egy dologtól félek. Mert hogy sok család fogja most a fiataljait szinte erőszakkal és lelki zsarolással is kifele küldeni, hogy utaljon nekik pénzt kintről, hogy éhezni fognak az itteni nyugdíjból, bérekből. De ugye sokakban lesz annyi becsület, hogy a Fideszes családtagjaiknak csak azért sem küldenek pénzt külföldről. Aki a Fideszre szavazott bőven megérdemli, hogy éhezzen, nélkülözzön és szenvedjen. Akinek ennyi esze volt, aki a transznemű meg migráns propagandán lovagolt miközben Orbánék szétlopták, az most egye is meg amit főzött!

2022. júl. 11. 19:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
69%

Értem, tehát nem kollektíven, csak az internetes kommentek, meg ismertségi kör alapján. :)

Én meg továbbra is várom a szakértőket, akikről a kérdező beszél.

2022. júl. 11. 20:20
 12/14 anonim ***** válasza:
54%

Orbán nem szétlopja az országot, hanem megeszi már. A Kata eltörlése okozhat kivándorlás, mert a foodpandás a turizmus dolgozhatott előtte. Nem biztos, hogy visszamegy idehaza dolgozni ez után.

Az, hogy utalni fog haza az biztos.

2022. júl. 13. 13:11
 13/14 anonim ***** válasza:
#12 sejtem másban is kb ennyire vagy pontos mint ebben a kommentedben. A KATA nem lesz eltörölve.
2022. júl. 13. 14:41
 14/14 anonim ***** válasza:
64%

Én egyébként jelenleg még nem tervezek elmenni, de ha csak kicsit is felmerül valami ilyesmi, akkor én itt se vagyok.

2022. júl. 13. 14:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!