Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek MP legújabb...

Mi a véleményetek MP legújabb nyilatkozatáról? Senkinek nincsen koze hogy mit csinált 5-10 evvel ezelőtt.

Figyelt kérdés
Mondhatja ezt ezek szerint bárki ezután. Lasd Lakatos vagy Meszaros.

tegnap 17:23
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
60%

Valami hivatkozást dobhatnál, mert ez így elég légből kapott.

Hadd nem már a tisztelt és kedves válaszolónak kelljen utána néznie, hogy mit akart a tisztelt és kedves kérdező.

tegnap 17:29
 2/20 anonim ***** válasza:
48%
Na ezért (is) van a béka s.gge alatt ez az ország mert mindenki a múlton vergődik a jövő építése helyett.
tegnap 17:36
 3/20 anonim ***** válasza:
37%
A fidesz mindent elkövet az újabb 2/3 érdekében.
tegnap 17:38
 4/20 anonim ***** válasza:
59%
Szép próbálkozás fidesz birka
tegnap 17:40
 5/20 anonim ***** válasza:
0%
Szánalmas és persze súlyos politikai hiba is. Lényegében felér egy beismerő vallomással.
tegnap 17:41
 6/20 anonim ***** válasza:
40%
Visszább kell menni, első osztálytól kezdve, és onnantól vizsgáni, és ha Magyar Péter mondjuk meghúzta lányrársa haját, az súlyos erőszak, akkor ezt kötelessége tájékoztatni a független médiának is, hogy tudjuk egy pszichopata, és akkor nyugodott szívvel szavazunk a fideszre. Vizsgálni kell mindent a legapróbb részletig, kínzott-e macskát, kutyát. Kitépte e a légy szárnyait. Mindent tudnunk kell 30 évre visszamenőleg, ehhez jogunk van. Én pl. Hálás vagyok hogy 2018-ban megtudtam teri blaktól, hogy mit élvez Vona, és azt is, hogy Allahra tett esküt török myelven, és azóta is olyan szerencsénk van, csodálatos az oktatás, egészségügy, paks 2 is elkészült.
tegnap 17:53
 7/20 anonim ***** válasza:
63%

A korábbi kommentelőknek:

Nem kell első osztályig visszamenni, 2023-ban volt a nagyon bennfenteskereskedelem gyanús ügylet, amire tegnap azt mondta Magyar Péter, hogy 5-10 éve mi történt kit érdekel, valószínűleg ő se gondolta át, de elég nagy nyomás alatt van és látszólag is ideges és feszült. Én is az lennék ha bennfentes kereskedelemmel vádolnának.

És mielőtt jön a fideszezés meg rogánozás, Magyar Péter kamerán mondja ezt saját szavaival.. persze lehet, hogy jelmezbe bújt Rogán és tegnap meg Partizán interjúban is igazából Rogán volt ott. Ezt bepróbálhatta volna MP, a sok szektás szavazója ezt is bevette volna, ahogy jól látszódik, bármit negatívat csinál az nem lehet igaz, az csak propagadan, az csak rogán, az csak kamu.

Egyre jobban úgy érzem, hogy szánalmasabbak a csőlátású Tiszások mint a Fideszesek akiket birkáznak..

tegnap 18:14
 8/20 anonim ***** válasza:
65%
Nekem semmi közöm Magyar Péterhez; nem is akarom, hogy legyen. Akkor is éltem az életem, amikor ő még meg sem született, akkor is, amikor csak adott körben tudtak arról, hogy létezik; és azóta sincs hatással rám az, hogy mit csinál, mit ír, mit mond, vagy hogy mit írnak, mondanak róla.
tegnap 18:25
 9/20 anonim ***** válasza:
60%

Egyszer arról beszél, hogy 20 évre visszamenő vagyonosodási vizsgálatot akar, de ahhoz, hogy ő ‘23-ban mit csinált, ahhoz senkinek semmi köze.

Arról beszél, hogy a Fidesz holdudvarából senki nem léphet a Tiszába, miközben ő egy volt NER-es kistitkár volt.

A felesége hangfelvételével rohan a bíróságra, aztán mikor a volt barátnője rögzíti a 10 milliós Opus részvény mutyiját, akkor újságírok bebörtönzéséről beszél.

Nekem is elegem van a kormányból, de ha a Tiszára is szavazok, azt nem Magyar Péter miatt teszem. Szerintem MZP ennél ezerszer alkalmasabb volt. Őt nem hajították ki részegen a diszkóból, nem követett el garázdaságot, nem a NER-en gazdagodott, nem egy sértődékeny kisgyerek volt. Pedig neki is sok hibája volt, de nem ennyi.

S szívesen várom TISZA szimpatizánsoktól a magyarázatot, rengetegen kiváncsiak vagyunk, nagyon gyenge kifogás erre, hogy “propaganda”. Értem én, nem szabad megrendülni, mert akkor nem lesz kormányváltás, de ez a pali gáz, és azon a lejtőn kezd el zuhanni, mint MZP, csak sokkal magasabbról. De ne legyen igazam, les.arom ki győz ‘26-ban, nekem személy szerint nem lesz jobb úgyse, azt már rég elengedtem, hogy itt bárki is azt szeretné, hogy ebben az országban jól érezzék magukat a fiatalok, innen elmenni lehet, úgyis az lesz, hogy az adód elveszik, aztán szétosztják valakiknek, aki nem te vagy, s nem a te érdeked.

tegnap 19:13
 10/20 anonim ***** válasza:
40%

Ezt a három kérdést én is feltettem pár Tisza szavazó ismerősnek és egyik se válaszolt, volt amelyik elküldött melegebb éghajlatra, volt amelyik csak azzal érvelt, hogy de hát Orbán is rossz.

tegnap 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!