Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egyre jobban úgy tűnik, hogy...

Egyre jobban úgy tűnik, hogy Magyar Péter nem az igazából aminek mutatja magát?

Figyelt kérdés
Korábban elgondolkodtam, hogy rá szavazok, de most a megnyilvánulásai kicsit eltántorítottak.. illetve most még azt se lehet mondani, hogy Fidesz propaganda lenne, stb..
tegnap 16:58
 1/5 anonim ***** válasza:
22%

Nekem továbbra is egy teljesen átlagos fickónal tűnik. Nyilván neki is megvannak a maga hibái mint minden egyes embernek.

Sajnos tökéletes ember nincs.

tegnap 17:03
 2/5 anonim ***** válasza:
31%
Ez eddig is nyilvánvaló volt.
tegnap 17:14
 3/5 anonim ***** válasza:
22%
Nem tudom, szerintem olyan, mint amilyennek mutatja magát. Ambiciózus, kreatív, célorientált. Nem vagyunk egyformák, van akinek ez bejön, másoknak nem. Szerintem jól csinálja, amit csinál.
tegnap 17:30
 4/5 PMC Wagner ***** válasza:
60%
szerintem neki volt valami nagyon szuper tanácsadója aki már kihátrált mögüle
tegnap 18:08
 5/5 anonim ***** válasza:
20%
Orbánnál,Fidesznél nem lesz rosszabb, bár megérettem, hogy Gyurcsány és Orbán szimbiózisban él, de én sokáig hittem azt milyen jó lenne, ha DK buktatná meg a fideszt, persze láttam hogy ez lehetetlen, és be kellett látnom Gyurcsány okozta a fidesz 2/3 amivel visszaélt, és most úgy vagyok hogy azt érzem sokkal nagyobb flow, ha Magyar Péter győzi le a fideszt, egy olyan ember, aki velük volt sokáig és látta rohanó romlottságát, és ha nincs kegyelemi botrány akkor nem ismeri meg a magyarok, exfelesége árnyékában élt, még a fideszesek sem ismerték. Szóval dönteni kell, hogy az orbáni család mindent a nevére írjon, vagy változás kell, jogállam, parlamentáris demokrácia, vagy sodródjunk a putyintempo felé, ahol nem biztonságosak a nyílászárók.
tegnap 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!