Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Elkepzelheto, hogy Magyar...

Elkepzelheto, hogy Magyar Peti igazabol rejtett fideszes, es azert jott, hogy bekavarjon, majd ha nyer folytatja a Fidesz ideologiat?

Figyelt kérdés
Peter angolosan kiejtve, most nagyon titokzatos, ez az egesz felbujtas, lazitas amit a baloldallal meg talan a jobb oldallal muvel.

2024. máj. 9. 09:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
54%

Magyar Péter 3 hónapja még konkrétan fideszes volt, nincs benne semmi rejtett.

Csak kiderült közben, hogy már egy évtizede hazudik mindenkinek maga körül és most újmúltat kreálnak neki amiben már mindig is liberális volt.

Nincs valós erkölcsi iránytűje, nincsenek valós biztos értékei, elvei. Ha meghallgatod akkor mindig éppen azt mondja amiről azt hiszi, hogy a hallgatósága hallani akarja. Sokban pedig simán csak lekoppintja Orbán beszédeit. Ezért nem foglal állást egyértelműen a legfontosabb kérdésekben, mint a gendertéma, az ukrán háború vagy az illegális migráció, a kínai befektetések stb. mert akkor valamelyik oldalra állnia kell, ezekben nincsen köztes megoldás. Nincs olyan, hogy beengedem az lmbtq lobbit az iskolákba de közben még sem.

Ugyanakkor olyan szervezetekkel szerepel együtt akik viszont pont ezeket képviselik, tehát a háttérben tőle ezt várják el.

Pont mint MZP-nél. Amíg csak kívülről irányítva adta elő magát, addig szépen csengő, kitérő válaszokat adott és sokaknak tetszett is. Amint önmagát kezdte adni, máris kiderült mi van a háttérben, kik mozgatják és hogy mennyi hazugság volt abban amiket előtte állított.

Magyar Péter túl van hájpolva és fárad. Előbb utóbb kiderül milyen valójában és hogy vagy semmiről nincsen semmiféle határozott véleménye, csak teljesíti amivel megbízzák - vagy oda fog állni valamelyik oldalra, akkor viszont a szavazói másik felét elbukja vele.

2024. máj. 9. 09:39
 2/11 anonim ***** válasza:
52%
Ez inkább kijelenthető.
2024. máj. 9. 09:44
 3/11 anonim ***** válasza:
46%
Nem elképzelhető, hanem biztos. Ha megnézed a számlakivonatát jól láthatod, hogy a fidesztől érkező csúszópénzeken kívül más jövedelemforrással nem rendelkezik, az viszont rendkívül busás és elapadhatatlan.
2024. máj. 9. 09:44
 4/11 anonim ***** válasza:
62%

Nekem az a fura ebben a paliban, hogy miközben ezerrel szídja Rogánt, ugyanazokat a szutykos kliséket tolja ő is egy csomó kérdésben. Nekem is az őszinteség hiányával van gondom és egyre kevésbé gondolom azt, hogy egy önálló performanszot látunk.

Én adtam neki egy esélyt, még februárban, ma már nem gondolom, hogy valaha is szavaznék rá.

2024. máj. 9. 09:54
 5/11 anonim ***** válasza:
53%
Akár milyen,melyik oldalát figyelem, egy nárcisztikus ember. Pszichológusnak sok munkája lenne vele, ...
2024. máj. 9. 10:05
 6/11 anonim ***** válasza:
0%
fideszesként,dk-sként...én is képzelődnék, kapaszkodnék az Irreális eszmékbe.
2024. máj. 9. 10:06
 7/11 anonim ***** válasza:
39%
5:ahogy mindannyiunkkal
2024. máj. 9. 10:24
 8/11 anonim ***** válasza:
63%
Nala pl MZP nekem egy sokkal normalisabb arc volt. Mondott par hulyeseget, teny, de a Tisza lenezi a baloldalt, lenezi a Fideszt. Lehet ok lesznek a masodik legerosebb ero, de kormanyt nem fog tudni valtanim
2024. máj. 9. 11:25
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem rejtett, el is mondta, ogy jobboldali.
2024. máj. 9. 11:59
 10/11 anonim ***** válasza:

#9 Aztán meg azt is elmondta, hogy mindig is liberális volt.

Szimplán hazudik amit épen ott jónak gondol.

2024. máj. 9. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!