Szakértők szerint nagy kivándorlást generálhat a forintválság. De még ha így is lesz, ugye lesz annyi gerincük a fiataloknak, hogy nem utalnak haza pénzt a Fideszeseknek?
Én nagyon okos felmenőkkel rendelkezem, nekem egyik nagyszülőm se szavazott a Fideszre. De ezt az emberek 90%-a nem mondhatja el magáról.
Szakértők szerint nagy kivándorlást fog eredményezni egyrészt a válság, másrészt az egyre nagyobb külföldi pénzkereseti lehetőség a forint romlása külföldi munkavállalást még jobban vonzóbbá teszi.
Csak egy dologtól félek. Mert hogy sok család fogja most a fiataljait szinte erőszakkal és lelki zsarolással is kifele küldeni, hogy utaljon nekik pénzt kintről, hogy éhezni fognak az itteni nyugdíjból, bérekből. De ugye sokakban lesz annyi becsület, hogy a Fideszes családtagjaiknak csak azért sem küldenek pénzt külföldről. Aki a Fideszre szavazott bőven megérdemli, hogy éhezzen, nélkülözzön és szenvedjen. Akinek ennyi esze volt, aki a transznemű meg migráns propagandán lovagolt miközben Orbánék szétlopták, az most egye is meg amit főzött!
A fideszesek kollektíven, vagy csak pár kommentelő, akik alapján általánosítasz?
#8 semmiből, a szokásos hülyesége csak. Én egy személyben válaszoltam valami hasonlót - nem ezt - és ebből neki ez jött le, hogy a "fideszesek" mind ennyivel elintézik.
Ennyit volt képes felfogni egy fél oldalas szövegből szegényke.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!