Ennyi idő után mennyire vagy elégedett Karácsony Gergely polgármesterrel?
A kampányígéreteivel nehezen halad, de amikor ezeket ígérte, még nem volt sem világjárvány, sem forráselvonások, sem háború. Tehát bár teljesíthetne jobban, azért a körülmények nem teszik lehetővé, hogy mindent ugyan úgy teljesítsen, mint ha semmi sem történt volna. Ennek ellenére a fő irányvonalát, a zöldítést és a környezetbarát gondolkozást jól viszi, a sokat kritizált bicikliutak és méhlegelők pont ezek közé tartoznak. Ezeket megígérte, majd megcsinálta, én ezt inkább pozitívumnak gondolom, és szerintem érdemes továbbra is ezen a vonalon mozogni.
A miniszterelnök-jelölti kampányba kár volt beszállnia, szerintem az elvesztegetett idő és pénz volt, amit akár budapesti projektekre is lehetett volna költeni, és ezt biztosan meghálálta volna a lakosság is. Ennek ellenére szerintem jól végzi a dolgát.
Én is elégedett vagyok vele. Amit lehetősége van, azt megtesz, Tarlósnál meg ezerszer jobb.
Hogy a Fidesz-kormány kivérezteti Budapestet, nem az ő hibája.
Amúgy a közlekedési káoszt is pont a Fidesznek köszönhettük.
1. nem fejezték be a körgyűrűt
2. az M0 nem teljesen ingyenes
3. és ez volt a legdurvább: a déli M0-ás híd felújításának megrendelését elbszták, ezért nem sokkal a felújítás után újra kellett csinálni, persze további horroráron, és iszonyat dugókkal, ami miatt a Duna egyik oldaláról a másikra az M0-s környékéről is a városon belül gyorsabban lehetett eljutni, egyszerűen ezt ajánlotta minden útvonaltervező, és így is mentek az autók. Naná, hogy dugó lett.
4. Tarlós is rengeteg mindent halogatott, úgy volt, hogy 2019-re kész lesz a Lánchíd, a 3-as metró, stb. semmi nem lett ebből kész, viszont a metrópótló buszoknak kellett a buszsáv.
5. na meg sokkal több autó lett, hiszen a fidesz támogatni kezdte az autóvásárlást.
6. objektíven nézve a valódi dugónövekedés nem is volt olyan hatalmas pl. Tarlós időszakhoz képest, csak hát a COVID alatt kb. a kutya nem közlekedett, így mindenki elfelejtette. Na meg riogatás, ahogy írtam.
Persze a Fidesz milliókat költött az elégedetlenkedő kampányra, lejáratásra ahelyett, hogy inkább segítettek volna. Biztos, ezt tanulták Jézustól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!