Mi a véleményetek arról hogy karácsony Gergely ki akar békülni a kormánnyal,ami Gyurcsánynak nem tetszik?
Karácsony Gergely és Navracsics Tibor kapcsolatjavító találkozón vett részt,ami a Fidesz és geri szerint is eredményes volt.
Erre Gyurcsány Ferenc azt írta a Facebookra hogy:"tisztességes ellenzéki politikus, párt soha nem ült be Orbán autójába. Nem javaslom, hogy közülük bárki most kéredzkedjen be„
Mi a véleményetek,alakul a Gyurcsány-Karácsony belháború?
Az utolsó mémet nézzétek meg, a kérdéshez kapcsolódik:)
Szerintem Karigeri is látja, hogy ha minden így marad, megy, akkor 2024 ben lefő neki is a kávé, vagy hogy egy klasszikus futóbolondot idézzek, jön neki a villamos...
Szóval Karigeri menteni próbálja a menthetőt, Gyurcsány meg csak a szokásos, két feles után.
Ez a két dolog hogy jön össze?
Miből következik, hogy Fletó Karigerire gondolt?
Magyarázd már el kérdező!
Hol van szó békülésről? Hol van szó arról, hogy átáll?
Arról van szó, hogy Budapest érdekében cselekszik. Teljesen helyes. Amit tud, meg kell tenni a forrásokért, de nyilván nem fog ezért a Fidesznek kampányolni. Amúgy nem kicsit visszalépett a közéletben: a Párbeszédnél nem társelnök, és nem is elnökségi tag, már csak főpolgármester, és erre a feladatára koncentrál.
Mennyivel lenne jobb Budapestnek, ha csődbe menne a Fidesz megvonásai miatt? Én itt vagyok, ellenzéki vagyok, és azt mondom, hogy semennyire.
Vidéki ellenzékieknek meg azt mondom, hogy könnyű más faszával verni a csalánt.
A fideszeseknek és azoknak, akik nem mentek szavazni az ellenzéki összefogásra, meg azt mondom, hogy egyenek egyben királydinnyét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!