Karácsonyra 450+ forintos Euro és 900+ forintos kenyér árak (szakértők szerint) + a többi élelmiszer arányos emelkedése. Vélemények?
Igen satnya egy karácsonyunk lesz akkor ha ez beigazolódik. Márpedig sajnos ezt jóskapista mondja a kocsmában, hanem bankok vezetői.
Mi lesz ezzel az istenverte országgal? Tényleg ennyire megbosszulja magát az elmúlt 10 év felelőtlen pénzügyi politikája?
Senki ne jöjjön nekem a háborúval mindaddig, amíg az ukrán hrivnya is tartja a szintet, és ahhoz képest is ugyanúgy gyengül a forint, mint az Euro-hoz képest.
Szakértők szerint?🤣🤣
Hol lehet ilyen szakértőnek jelentkezni? Mondok én olyan számokat, hogy lemész hídba, báttya!🤣
"Kérdező nagyon optimista vagy az élelmiszer árak nagyon el fognak szállni ha a háború hamarosan nem fejeződik be"
Ukrajnában sem növekednek közel sem úgy az árak mint itt. Miért is? A háború miatt? Ők jobb helyzetben vannak mint mi háború ügyileg?
Én is utálom óbánt meg a pereputtyát de mindent azért nem varrnék a nyakába.
Elsősorban a retardált putyin most a hunyó, ez a látszatháború brutális mértékű negatív dolgokkal jár:
Árak emelkedése, infláció, menekülthullám, az unió idióta és felelőtlen szankciói ami visszafelé sül el, stbstb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!