Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Karácsonyra 450+ forintos...

Karácsonyra 450+ forintos Euro és 900+ forintos kenyér árak (szakértők szerint) + a többi élelmiszer arányos emelkedése. Vélemények?

Figyelt kérdés

Igen satnya egy karácsonyunk lesz akkor ha ez beigazolódik. Márpedig sajnos ezt jóskapista mondja a kocsmában, hanem bankok vezetői.

Mi lesz ezzel az istenverte országgal? Tényleg ennyire megbosszulja magát az elmúlt 10 év felelőtlen pénzügyi politikája?

Senki ne jöjjön nekem a háborúval mindaddig, amíg az ukrán hrivnya is tartja a szintet, és ahhoz képest is ugyanúgy gyengül a forint, mint az Euro-hoz képest.

2022. júl. 4. 20:18
1 2 3 4 5
 21/50 A kérdező kommentje:
A magyar étolaj miért 99 euro-cent Németországban? Miért??
2022. júl. 4. 20:43
 22/50 Koplárovics Béci ***** válasza:
26%

"Miért csak nálunk van ilyen mértékű drágulás?"

Mert nem jársz máshová vásárolni, és valószínűleg rossz helyen próbálsz ebben az ügyben tájékozódni.

"Máshol miért töredéke ennek?"

Lásd fent. Persze biztosan lehet olyan helyet mondani, hogy a kék fából készült rózsaszín vaskarika nem drágult 54%-kal, csak 12-vel. Lásd még piaci verseny (Magyarországon ez nagyrészt ismeretlen fogalom), kereslet-kínálat összefüggései, szállítási költségek és lehetőségek.

2022. júl. 4. 20:43
 23/50 anonim ***** válasza:
97%
Hát 47 ezer forint az akkor is kevés ha nem lenne egy deka infláció sem.
2022. júl. 4. 20:44
 24/50 anonim ***** válasza:
14%
Szerintem az euró 390ft lesz a kenyér meg 1000ft körül év végére.
2022. júl. 4. 20:45
 25/50 anonim ***** válasza:
87%

Csak gondoltam megosztom a valódi tapasztalataimat mert szemmel láthatóan a büdös életbe nem tetted ki a lábad otthonról de osztod az észt, hogy máshol mennyivel könnyebb.

Nyilvánvalóan nem vagy tisztában a dolgokkal, de mindenki troll aki más véleményen van mint te, vagy jelen esetben mást tapasztal.

Németország se fehér vagy fekete, itt is vannak előnyök és hátrányok, bár lehet, hogy te otthon mucsaröcsögén azt hiszed itt minden csodálatos.

Leírtam egy egyszerű példát, hogy külföldön is k..rvára érezhető a drágulás, erre te ezt simán figyelmen kívül hagyod, mert nehogy már a tényekkel foglalkozz mikor a kis fejedben csak az van, hogy csak magyarországon szar, mindenhol máshol tök jó. :-D

2022. júl. 4. 20:46
 26/50 anonim ***** válasza:
22%
2022. júl. 4. 20:46
 27/50 A kérdező kommentje:

" k..rvára érezhető a drágulás"

Akkor miért posztol facebook-on rengeteg Németországban élő magyar képeket a magyar árakhoz képest horror olcsó árakról, pl. hogy a MAGYAR étolaj kint 99 cent, itt meg 950 forint. Miért? Miért szállította ki, hogy töredék annyiért eladja a NER a fritzeknek?

2022. júl. 4. 20:48
 28/50 anonim ***** válasza:
88%
Hol láttal 99 centért étolajat??? Hülyeség.
 29/50 anonim ***** válasza:
90%

"A magyar étolaj miért 99 euro-cent Németországban? Miért??"

Pont erről beszélek jóember. Fingod sincs a tényekről, valami fészbúkos kamu csoportból tájékozódsz.

3.99 euró az étolaj a lidl-ben, 2 napja néztem mert hetek óta most láttam először...

30/50 anonim ***** válasza:
88%
Ja facebook most már êrtem, nem kell ám készpénznek venni ami ott megjelenik, azt hittem ezt te is tudod?
2022. júl. 4. 20:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!