Hazaköltöztem Németországból és nem értem mire fel ez az Orbán ellenesség amikor láthatólag nagyon sokat tett az országért mióta eljöttem(2007) , illetve itt nincsenek egekbe az árak mint Németországban?
Figyelt kérdés
Iszonyatosan elszálltak az árak Németországban , illetve bizonytalan volt , hogy télen is mi lesz még , teljesen agyament dolgok zajlottak ott az utóbbi években de különösen most a háború óta..
Én azt mondom tegyék össze a kezüket a magyarok, hogy ilyen kormányuk van mert ha itt is az menne mint Németországban akkor hatalmas gondok lennének.. és még mekkora gondok lesznek majd ha beköszönt a tél, meg se vártam inkább
2022. júl. 7. 17:48
31/35 anonim válasza:
30! Ja Herr Fideszlieber (unsere Fragesteller) aus Deutschland scheint egy bisschen verwirrt zu sein! Etwas stimmt hier nicht!
32/35 anonim válasza:
Ne zavard össze a kérdezőt 31#
... különben is, a német már holt nyelv, ha hihetünk neki.
33/35 anonim válasza:
Nah meglátom a helyzetet, holnap repülök Pestre Svédországból :D
34/35 anonim válasza:
Kérdező pls fordíts le már mit mondott a 31-es.
35/35 anonim válasza:
De írd már le mennyit kerestél No-ban és Mo-n, meghogy mennyit emelkedtek a rezsiárak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!