Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hazaköltöztem Németországból...

Hazaköltöztem Németországból és nem értem mire fel ez az Orbán ellenesség amikor láthatólag nagyon sokat tett az országért mióta eljöttem(2007) , illetve itt nincsenek egekbe az árak mint Németországban?

Figyelt kérdés

Iszonyatosan elszálltak az árak Németországban , illetve bizonytalan volt , hogy télen is mi lesz még , teljesen agyament dolgok zajlottak ott az utóbbi években de különösen most a háború óta..

Én azt mondom tegyék össze a kezüket a magyarok, hogy ilyen kormányuk van mert ha itt is az menne mint Németországban akkor hatalmas gondok lennének.. és még mekkora gondok lesznek majd ha beköszönt a tél, meg se vártam inkább

2022. júl. 7. 17:48
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
85%

Ha 2007-ben eljöttél, akkor mi a viszonyítási alapod?

Mondd már el mit dolgozol és mennyit keresel itthon, illetve hogy mennyit kerestél anno Németországban.

2022. júl. 7. 17:57
 12/35 A kérdező kommentje:

Egyáltalán nem kampányolok viszont most megnéztem mik voltak a választási eredmények és hát értem miért győzőtt ennyire a Fidesz , egyszerűen a józan észt képviselik , látva itt mi van és mi van németbe ég és föld , a saját sírjukat ássák ott , lehet az butította el őket hogy sokáig volt jó lét de ennek vége szakad, ha folytatják nagyon kemény tél jön rájuk és minden hasonló országra

2022. júl. 7. 17:59
 13/35 anonim ***** válasza:
86%

Iszonyatosan elszálltak az árak? Szóval hazajöttél egy kis katasztrófa-turizmusra?

Tekintve, hogy jócskán ráverünk a német inflációra.

[link]

2022. júl. 7. 18:00
 14/35 anonim ***** válasza:
82%
Szép folyékonyan hazudsz, elvtárs!
2022. júl. 7. 18:01
 15/35 anonim ***** válasza:
97%
6# Te fogyatékos vagy? Nem lehet átszámolni? :D
2022. júl. 7. 18:04
 16/35 A kérdező kommentje:

Kérdezz meg inkább pár németben élőt arról, hogy mennyire is drágult az élet és a rezsi és milyen a közhangulat amiről nem beszélnek a német hírekben..

Na meg arról is, hogy mindenhol azzal jön szembe hogy mivel hogy spóroljon már most , télre meg konkrétan úgy akarnak felkészíteni mintha valami zombiapokalipszis jönne.. bár nyilván ha tovább folytatják ezt a politikát amivel az "oroszokat büntetik" miközben a saját polgáraikat véreztetik ki

2022. júl. 7. 18:05
 17/35 anonim ***** válasza:
78%
Mondd már el mit dolgozol és mennyit keresel itthon, illetve hogy mennyit kerestél anno Németországban.
2022. júl. 7. 18:07
 18/35 anonim ***** válasza:
87%
Köszönjük Lacika, legközelebb azért ennél kicsit jobban erőltesd meg magad, ha mindenképp trollkodni szeretnél.
2022. júl. 7. 18:08
 19/35 anonim ***** válasza:
90%
Tudod mit? Először nézz szét itthon! Azt sem tudod, mit hordassz itt össze!
2022. júl. 7. 18:09
 20/35 A kérdező kommentje:
Már leírtam 17es..
2022. júl. 7. 18:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!