Hazaköltöztem Németországból és nem értem mire fel ez az Orbán ellenesség amikor láthatólag nagyon sokat tett az országért mióta eljöttem(2007) , illetve itt nincsenek egekbe az árak mint Németországban?
Iszonyatosan elszálltak az árak Németországban , illetve bizonytalan volt , hogy télen is mi lesz még , teljesen agyament dolgok zajlottak ott az utóbbi években de különösen most a háború óta..
Én azt mondom tegyék össze a kezüket a magyarok, hogy ilyen kormányuk van mert ha itt is az menne mint Németországban akkor hatalmas gondok lennének.. és még mekkora gondok lesznek majd ha beköszönt a tél, meg se vártam inkább
Ha 2007-ben eljöttél, akkor mi a viszonyítási alapod?
Mondd már el mit dolgozol és mennyit keresel itthon, illetve hogy mennyit kerestél anno Németországban.
Egyáltalán nem kampányolok viszont most megnéztem mik voltak a választási eredmények és hát értem miért győzőtt ennyire a Fidesz , egyszerűen a józan észt képviselik , látva itt mi van és mi van németbe ég és föld , a saját sírjukat ássák ott , lehet az butította el őket hogy sokáig volt jó lét de ennek vége szakad, ha folytatják nagyon kemény tél jön rájuk és minden hasonló országra
Iszonyatosan elszálltak az árak? Szóval hazajöttél egy kis katasztrófa-turizmusra?
Tekintve, hogy jócskán ráverünk a német inflációra.
Kérdezz meg inkább pár németben élőt arról, hogy mennyire is drágult az élet és a rezsi és milyen a közhangulat amiről nem beszélnek a német hírekben..
Na meg arról is, hogy mindenhol azzal jön szembe hogy mivel hogy spóroljon már most , télre meg konkrétan úgy akarnak felkészíteni mintha valami zombiapokalipszis jönne.. bár nyilván ha tovább folytatják ezt a politikát amivel az "oroszokat büntetik" miközben a saját polgáraikat véreztetik ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!