Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hazaköltöztem Németországból...

Hazaköltöztem Németországból és nem értem mire fel ez az Orbán ellenesség amikor láthatólag nagyon sokat tett az országért mióta eljöttem(2007) , illetve itt nincsenek egekbe az árak mint Németországban?

Figyelt kérdés

Iszonyatosan elszálltak az árak Németországban , illetve bizonytalan volt , hogy télen is mi lesz még , teljesen agyament dolgok zajlottak ott az utóbbi években de különösen most a háború óta..

Én azt mondom tegyék össze a kezüket a magyarok, hogy ilyen kormányuk van mert ha itt is az menne mint Németországban akkor hatalmas gondok lennének.. és még mekkora gondok lesznek majd ha beköszönt a tél, meg se vártam inkább

2022. júl. 7. 17:48
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
88%
Igazad van. Egyik nap még 380, aztán pár napra rá már 416 forintba kerül az egyeurós termék... hát mi ez, ha nem brutális drágulás?
2022. júl. 7. 18:15
 22/35 anonim ***** válasza:
86%
A röhej az, hogy a kérdezö úgy adja elö, hogy ö "rádöbbent" az orbáni Magyarországra! Mert ugye a 2007-2022 közötti idöszakban haza nem jött ezek szerint! Mintha Németorszàg több napos útra volna innen. Legközelebb kamuzd már be, higy mondjuk Ausztráliában éltél, onnan elhiszem, hogy nem szaladsz haza, de Németország még vonattal is megvan Bupapeströl 8-9 órás úttal!
2022. júl. 7. 18:16
 23/35 anonim ***** válasza:
7%
Amíg valaki nem megy ki külföldre nem tudja hogy Viktor tesz is az országért nem csak árt neki.
2022. júl. 7. 18:17
 24/35 anonim ***** válasza:
86%
23, akarod mondani saját magáért és családjáért? De rendes :)
2022. júl. 7. 18:19
 25/35 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem Viktor érzi mekkora a baj, ezért rendeli ki mindenhová a droidokat.

"Jönni fognak haza" ezek mindenhonnan, Svédországból, Norvégiából, Angliából, Németországból.....mindenhol összeomlott a társadalom, temetetlenül vannak a holttestek az utcákon, stb 🙄

Válassz meg egy szar alakot miniszterelnöknek, és nézd meg mi történik.

2022. júl. 7. 18:20
 26/35 anonim ***** válasza:
85%
Hazaköltöztél Németországból :DDD Ahhoz előbb el kéne költözni anyád pincéjéből, hogy aztán "hazaköltözhess" :D
2022. júl. 7. 18:23
 27/35 anonim ***** válasza:
88%

"Mondd már el mit dolgozol és mennyit keresel itthon, illetve hogy mennyit kerestél anno Németországban."

"Már leírtam 17-es"

Nem írtad le, vissza lehet olvasni a válaszaidat. Te tényleg nagyon gyenge troll vagy. :D

2022. júl. 7. 18:25
 28/35 A kérdező kommentje:

Ne engem szidj kérlek ha analfabéta vagy , leírtam már mit dolgozok és azt is leírtam mik voltak az arányok a fizetésem között

2022. júl. 7. 18:28
 29/35 anonim ***** válasza:
79%
Gyenge troll, jelentve.
2022. júl. 7. 18:32
 30/35 anonim ***** válasza:
82%
Tudod 28# mi magyarok nem mindig értjük a kifinomult német kommunikációt 🙄
2022. júl. 7. 18:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!