Hazaköltöztem Németországból és nem értem mire fel ez az Orbán ellenesség amikor láthatólag nagyon sokat tett az országért mióta eljöttem(2007) , illetve itt nincsenek egekbe az árak mint Németországban?
Iszonyatosan elszálltak az árak Németországban , illetve bizonytalan volt , hogy télen is mi lesz még , teljesen agyament dolgok zajlottak ott az utóbbi években de különösen most a háború óta..
Én azt mondom tegyék össze a kezüket a magyarok, hogy ilyen kormányuk van mert ha itt is az menne mint Németországban akkor hatalmas gondok lennének.. és még mekkora gondok lesznek majd ha beköszönt a tél, meg se vártam inkább
Szerintem Viktor érzi mekkora a baj, ezért rendeli ki mindenhová a droidokat.
"Jönni fognak haza" ezek mindenhonnan, Svédországból, Norvégiából, Angliából, Németországból.....mindenhol összeomlott a társadalom, temetetlenül vannak a holttestek az utcákon, stb 🙄
Válassz meg egy szar alakot miniszterelnöknek, és nézd meg mi történik.
"Mondd már el mit dolgozol és mennyit keresel itthon, illetve hogy mennyit kerestél anno Németországban."
"Már leírtam 17-es"
Nem írtad le, vissza lehet olvasni a válaszaidat. Te tényleg nagyon gyenge troll vagy. :D
Ne engem szidj kérlek ha analfabéta vagy , leírtam már mit dolgozok és azt is leírtam mik voltak az arányok a fizetésem között
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!