Hazaköltöztem Németországból és nem értem mire fel ez az Orbán ellenesség amikor láthatólag nagyon sokat tett az országért mióta eljöttem(2007) , illetve itt nincsenek egekbe az árak mint Németországban?
Iszonyatosan elszálltak az árak Németországban , illetve bizonytalan volt , hogy télen is mi lesz még , teljesen agyament dolgok zajlottak ott az utóbbi években de különösen most a háború óta..
Én azt mondom tegyék össze a kezüket a magyarok, hogy ilyen kormányuk van mert ha itt is az menne mint Németországban akkor hatalmas gondok lennének.. és még mekkora gondok lesznek majd ha beköszönt a tél, meg se vártam inkább
Na, Németország meg is szünt? Sejtettük hogy rogyadozik a nyugat.
Mennyi ideje van a karmelitának hazudozni 🙄
És németországban ha kerestél mondjuk 900k-1.2 millió között, a drága tej földhözvágott?
Mert itt sok ember 80ezres nyugdíjból és 210ezres fizuból él.
Nem tervezek egyiknek se menni, villanyszerelő vagyok.
Nem a tej ára vágott földhöz hanem a rezsiköltségek emelkedése - ahogy te mondod tej ár emelkedése - albérlet emelekedése , illetve a folyamatos tájékoztatás, hogy hogyan készüljünk a télre, most se klímázzunk és a többi nem tudom ebből mennyi jött át magyarba , de kb. olyan volt a hangulat ott mintha arra akartak volna felkészíteni hogy télen megfagyunk még úgy is hogy többszörösét fizetjük annak mint korábbi években
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!