Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesként hogyan nézzünk...

Fideszesként hogyan nézzünk szembe azzal, hogy az ellenzékieknek igaza volt?

Figyelt kérdés
Most már azt látom, hogy talán valóban nem kormányoztak jól az elmúlt 12 évben csak a kedvező világgazdasági viszonyok farvizén jónak látszottak a számok. Elmúlt a "jóvilág", beütött a kormányzásuk valósága. Többet nem szavazok rájuk ez tiszta sor. De akkor mi legyen, teljesen tanácstalanok a környezetemben is a fidesz szavazók, rohanunk a vesztünkbe. A világ legrosszabb valutája a forint? Ezt sosem hittem volna. Ha így folytatjuk Euró lesz amit egyáltalán soha nem szerettem volna és senki aki valaha a Fideszt támogatta. Ja és nem, továbbra sem látom, hogy az ellenzékben lenne potenciál. Mondjuk ebből a helyzetből nem tudom ki tudna kirántani minket. Tényleg érdekelne, hogy mi lehet a kiút.
2022. júl. 7. 15:54
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
22%

Ott vagytok hatalmas tévedésben hogy csak azért mert a Fidesz sz*r, nem jelenti hogy az ellenzék ne lenne pont annyira vagy mégjobban sz*r. Az egy hamis narratíva hogy aki anti-fideszes azt automatikusan magatokhoz soroljátok, pedig pont annyira utálják az ellenzéket is a legtöbb esetben.

Mitől lenne most jobb ha az ellenzék nyer? De komolyan. A választások után mi történt azonnal egymás torkának esett az 5 párt, MZP-t minden oldalról betámadták, semmilyen felelősséget nem vállaltak vele, pedig ott hakniztak mellette. Gyönyörűen mutatja mekkora egység is volt ott... Nem lett volna semmilyen kormányzás csak egymás marása a pozíciókért. Még a 4 évet se húzták volna ki, MZP-nek semmilyen önálló mozgástere nem lett volna a DK-Jobbik árnyékában. Max megszavazták volna az EU-s szankciókat amitől még drágább lenne most minden.

Persze jó lenne a Fideszt leváltani, unom már én is, de ez az ellenzék nem alternatíva.

2022. júl. 7. 16:58
 12/32 anonim ***** válasza:
0%
#12: Tedd hozzá, hogy milyen emberekre bíztuk volna az ország vezetését. MZP-re, aki folyamatosan hülyeségeket beszél, Jakabra, akinek a krumplilóbálás az értelmi szintje, Fegyőrre, aki a rollerzuhanyozással lett híres, Hadházyra, aki minden megbeszélésre hangfelvevővel megy stb.
2022. júl. 7. 17:01
 13/32 anonim ***** válasza:
80%

Jo van ez a Fidesz ugy ahogy van, hiszen nincs jobb helyette. Szoval most mar nyugodtan menetelhetunk tovabb a vagohidra tapsolva, mosolyogva, hiszen elore eldontottuk hogy a fidesznel ugysincs jobb, a fidesz a legjobb.

Ez szanalmas.

2022. júl. 7. 17:04
 14/32 anonim ***** válasza:
27%
Ezzel az ellenzékkel semmire nem mennénk. Viszont most a Fidesz iránya sem jó. Szakértői kormány lenne a megoldás.
2022. júl. 7. 17:07
 15/32 anonim ***** válasza:
84%
Én örülök, hogy a Fidesz győzött. Ha az ellenzék győzött volna, most minden médium azt hersogná, hogy 2 hónap kellett, hogy tönkretegyék a fantasztikus gazdaságot. Pedig ezek a folyamatok már régen elindultak. A választás előtt is lehetett tudni, hogy az utolsó látszatintézkedések voltak, hogy mutassák a jólétet. A Fidesz is pontosan tudta, ezért osztogatott hitelből.
2022. júl. 7. 17:07
 16/32 anonim ***** válasza:
89%

A választás napján, amikor befutottak az első eredmények és körvonalazódni látszott az újabb Fidesz győzelem, én csak egy dolgot mondtam a feleségemnek: legalább ez a sok sz*r a fidesz nyakába fog borulni, nem tudnak majd mutogatni (de, még így is megteszik).

Szóval a lényeg, hogy nem most indultak el a lejtőn, régóta lehetett már látni. A törékeny gazdaságunk gyengepontjai gejzírként tört fel a covid, majd a háború miatt. Csupán ezzel nem számolt ez a korrupt, inkompetens csürhe. Egyszer minden jó véget ér, ők már így is rengeteget nyertek, volt rá idejük.

2022. júl. 7. 17:08
 17/32 anonim ***** válasza:
87%
Sajna most már semmit sem lehet tenni. A Fidesz minden demokratikus intézményrendszert dehonesztált. Innentől fogva már te is csak egy lipsi hazaáruló leszel, aki mehet "tüntikézni".
2022. júl. 7. 17:11
 18/32 anonim ***** válasza:
86%
"nem lehet pontosan tudni, meddig gyengülhet a forint, ugyanakkor a 450-es szint után már a Nemzetközi Valutaalaphoz kell fordulni, mivel az válságot jelent. „Ezt nem tudja megoldani Matolcsy György és Nagy Márton, őket le kell cserélni”
2022. júl. 7. 17:20
 19/32 anonim ***** válasza:
8%

#17: "legalább ez a sok sz*r a fidesz nyakába fog borulni"

Ha annyi forintom lenne, ahányszor ezt a mondatot hallottam az elmúlt 12 évben...

2022. júl. 7. 17:34
 20/32 anonim ***** válasza:
87%
Ahogy látom a fideszesek megkapták az új narratívát, mégpedig ezt: "az ellenzék úgy is rosszabb lenne" Tehát már ők se titkolják, hogy rossz a helyzet. Agyamat eldobom. 🤣
2022. júl. 7. 17:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!