Fideszesként hogyan nézzünk szembe azzal, hogy az ellenzékieknek igaza volt?
Ott vagytok hatalmas tévedésben hogy csak azért mert a Fidesz sz*r, nem jelenti hogy az ellenzék ne lenne pont annyira vagy mégjobban sz*r. Az egy hamis narratíva hogy aki anti-fideszes azt automatikusan magatokhoz soroljátok, pedig pont annyira utálják az ellenzéket is a legtöbb esetben.
Mitől lenne most jobb ha az ellenzék nyer? De komolyan. A választások után mi történt azonnal egymás torkának esett az 5 párt, MZP-t minden oldalról betámadták, semmilyen felelősséget nem vállaltak vele, pedig ott hakniztak mellette. Gyönyörűen mutatja mekkora egység is volt ott... Nem lett volna semmilyen kormányzás csak egymás marása a pozíciókért. Még a 4 évet se húzták volna ki, MZP-nek semmilyen önálló mozgástere nem lett volna a DK-Jobbik árnyékában. Max megszavazták volna az EU-s szankciókat amitől még drágább lenne most minden.
Persze jó lenne a Fideszt leváltani, unom már én is, de ez az ellenzék nem alternatíva.
Jo van ez a Fidesz ugy ahogy van, hiszen nincs jobb helyette. Szoval most mar nyugodtan menetelhetunk tovabb a vagohidra tapsolva, mosolyogva, hiszen elore eldontottuk hogy a fidesznel ugysincs jobb, a fidesz a legjobb.
Ez szanalmas.
A választás napján, amikor befutottak az első eredmények és körvonalazódni látszott az újabb Fidesz győzelem, én csak egy dolgot mondtam a feleségemnek: legalább ez a sok sz*r a fidesz nyakába fog borulni, nem tudnak majd mutogatni (de, még így is megteszik).
Szóval a lényeg, hogy nem most indultak el a lejtőn, régóta lehetett már látni. A törékeny gazdaságunk gyengepontjai gejzírként tört fel a covid, majd a háború miatt. Csupán ezzel nem számolt ez a korrupt, inkompetens csürhe. Egyszer minden jó véget ér, ők már így is rengeteget nyertek, volt rá idejük.
#17: "legalább ez a sok sz*r a fidesz nyakába fog borulni"
Ha annyi forintom lenne, ahányszor ezt a mondatot hallottam az elmúlt 12 évben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!