Ellenzékiek tényleg nem értik, hogy a HUF-EUR árfolyam nem a magyar kormány miatt gyenge hanem külföldi manipuláció miatt?
Évek óta támadás alatt áll Magyarország a nyugati balos libsik által mert itt nemzeti kormány van ami nem ad utat az az ilyen LMBTQ, migráns segélyezés meg hasonló hülyeségeknek , ezzel akarják megdönteni a kormányt kivülről de nem sikerül mert az értelmes ember átlát a szitán
Várjuk meg a telet amikor fagyoskodni fognak nyugaton mert ugyebár nem kell gáz és nekünk könyörögnek majd, hogy adjunk, lesz itt még 200 forint alatt az árfolyam amikor rájön a nyugat hogy lábon lőtte magát , Oroszország meg él és virul , ők meg megfagynak és nem kapnak gázt csak pl. rajtunk át
3.
Úgy tudom, a búzát nem külföldről hozzuk, szóval éhen halni senki sem fog.
Én a balos szavazókat féltem akik alapjövedelmet meg segélyrendszert akarnak, nekik lesz gondjuk. A Fideszesek dolgoznak amiért megkapják a pénzüket még ha nem is a lánc élén állnak akkor is becsületes bért kapnak mára a Fidesznek hála. (Tudom jön majd a közmunkázás, aki közmunkásként akar éldegélni annak szíve rajta, de ha elmegy egy gyárba már ott is nettó 200-tól indul a bérezés a legutolsó zsákfaluban is, frekventált helyen meg 300-400-tól)
A nyugdíjasokat is folyamatosan segítik , igen sajnos hátulról indulunk mivel 2010 előtt a Gyurcsány kormány szétverte az ország gazdaságát, eladott mindent külföldi kézre, a szakadék szélére lökte az országot, innen rángatta vissza a Fidesz és pont most a covid meg háború előtt tartottunk ott, hogy komoly fellendülés alatt álltunk a Fidesznek hála. De még így is visszaadták a 13. havi nyugdíjat is amit Gyurcsányék elvettek, és még 1000 példát lehetne mondani, hogy válság beköszöntével is mennyire segítették a magyar népet, még az ellenzéki szavazókat is akik persze hálájukat azzal fejezték ki, hogy mocskolták a kormányt miközben természetesen habzsolták amit kaptak, nekik a régi Gyurcsányi megszorító politika tetszett volna. Meg most is az tetszene
Fogalmatlan egyed lehetsz. A gazdaság összeomlása és a HUF-EUR árfolyam két külön téma.
A gazdaság NÖVEKEDÉSE ÉS FELLENDÜLÉSE az Orbán kormány érdeme a 2010 előtti horrorkormányzás után. Az EUR-HUF árfolyam manipulálása pedig a nyugati libsik érdeme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!