Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az ellenzékiek miért olyan...

Az ellenzékiek miért olyan ostobák, hogy benyelik a Fidesz propagadnát?

Figyelt kérdés
Április 3-án láthattuk, hogy a korábban majdnem 3 milliós szavazóbázisuk 1,8 millióra csoffadt. A hónapokig tartó hazudozást és sárdobálást ennyire tövig nyelték az ellenzékiek, hogy 40%-uk lepattant? Hogy lehet ez, mikor állítólag az ellenzékiek az okosak és tájékozottak, akikre nem hat a Fidesz média? Valami miatt csak lelépett egy jelentős részük.

2022. júl. 2. 09:23
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
50%
Az ellenzéki szavazók többsége rájött hogy doktor Orbán Viktor Mihály miniszterelnök úr édesapánk mindíg győzni fog,ezért átálltak.
2022. júl. 2. 09:25
 2/14 anonim ***** válasza:
94%
Lehet szándékosan húzták a Fideszre, mert tudták, hogy jön a válság, így a Fidesz vigye el a balhét. A választás előtt igen népszerű volt az a felvetés, hogy inkább nyerjen a Fidesz, mert válság jön.
2022. júl. 2. 09:27
 3/14 anonim ***** válasza:
92%
A korábbi jobbikosok többsége lépett le.
2022. júl. 2. 09:31
 4/14 Drakula ***** válasza:
83%
Kiábtándultak a politikusaikbol.
2022. júl. 2. 09:42
 5/14 anonim ***** válasza:
95%
Minden a penzen mulik es a marketingen 18ban Simicska huzta fel a jobbikot vett nekik mediat o viszont kiesett es a fidesz felvasarolta a simicska media birodalmat majd elinditotza inditotta a mi hazank nevu kamupartjat a jobbikos szavazok megosztasara.
2022. júl. 2. 09:52
 6/14 anonim ***** válasza:
93%

#2-nek:

Látom, te arra használod az agyad amire való.

Én DK párttagként húztam be a fideszt.

Olyan állapotok vannak a fidesznek köszönhetően, amiből az ellenzék sehogy sem jött volna ki jól, plusz a balhé is velünk lett volna elvitetve!

Vigye el szépen a fidesz!

2022. júl. 2. 10:25
 7/14 A kérdező kommentje:

Ne hazudj, a választás után napokban még háborogtál, hogy a Fidesz nyert, meg előadtad, hogy Dobrev Klárával egyértelműen nyertetek volna, Márki-Zay meg a Fidesz beépített embere volt, aki meghekkelte az Összefogást.

2022. júl. 2. 12:09
 8/14 anonim ***** válasza:

Egy nagyszerű írás született, amely úgy kezdődik volt egy szatyros prolink, akit felemeltünk... hát ez úgyanaz (majd a konzekvencia röviden) A fideszeseknek le kell menni a mélyre, hogy lássanak.

Ezért lettek újraválasztva.

2022. júl. 2. 14:27
 9/14 anonim ***** válasza:
akit érdekel az írás Poltz Péter fotós FB oldalán megtalálja 3 éves bejegyzése, és űt, mint a tekila.
2022. júl. 2. 14:29
 10/14 anonim ***** válasza:

#7-nek:

Az összetett logikát igénylő gondolatmenet már nem az erősséged, igaz? Csak tán nem fideszes vagy?

Soha nem háborogtam azon hogy a fidesz nyert, de abban igazad van hogy az volt, és most is az a véleményem, hogy Dobrevvel nyertünk volna. De ennek még mindig semmi köze ahhoz, hogy személy szerint ezt én jó ötletnek tartottam volna -e? Mármint a győzelmet.

És MZP egyértelműen a fidesz embere volt, aki meghekkelte az összefogást, és én ezt előre mondtam meg.

MZP hekkelte meg az összefogást? XD

Igen.

Én nem vagyok elvakult DK-s, vannak saját gondolataim is.

2022. júl. 2. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!