Az ellenzékiek miért olyan ostobák, hogy benyelik a Fidesz propagadnát?
#2-nek:
Látom, te arra használod az agyad amire való.
Én DK párttagként húztam be a fideszt.
Olyan állapotok vannak a fidesznek köszönhetően, amiből az ellenzék sehogy sem jött volna ki jól, plusz a balhé is velünk lett volna elvitetve!
Vigye el szépen a fidesz!
Ne hazudj, a választás után napokban még háborogtál, hogy a Fidesz nyert, meg előadtad, hogy Dobrev Klárával egyértelműen nyertetek volna, Márki-Zay meg a Fidesz beépített embere volt, aki meghekkelte az Összefogást.
Egy nagyszerű írás született, amely úgy kezdődik volt egy szatyros prolink, akit felemeltünk... hát ez úgyanaz (majd a konzekvencia röviden) A fideszeseknek le kell menni a mélyre, hogy lássanak.
Ezért lettek újraválasztva.
#7-nek:
Az összetett logikát igénylő gondolatmenet már nem az erősséged, igaz? Csak tán nem fideszes vagy?
Soha nem háborogtam azon hogy a fidesz nyert, de abban igazad van hogy az volt, és most is az a véleményem, hogy Dobrevvel nyertünk volna. De ennek még mindig semmi köze ahhoz, hogy személy szerint ezt én jó ötletnek tartottam volna -e? Mármint a győzelmet.
És MZP egyértelműen a fidesz embere volt, aki meghekkelte az összefogást, és én ezt előre mondtam meg.
MZP hekkelte meg az összefogást? XD
Igen.
Én nem vagyok elvakult DK-s, vannak saját gondolataim is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!