Jól látom, hogy a fideszesek átlagon felül fogékonyak a gyűlölködésre az ellenzékiek pedig mások kigúnyolására vevők nagyon amint alkalom adódik? Miért vagyunk ilyenek?
Szerintem jól látod.
Mindkét oldalon vannak mindenféle emberek... kategórizálni szerintem buta dolog!!
Kérdező, neked fura egy kapcsolataid lehetnek.
Én szeretem inkább olyan emberekkel körbevenni magam akik sem nem gyűlölködnek, sem nem vevők mások kigúnyolására, miközben a politikai nézetük nagyon vegyes.
Vagy neked azok számítanak csak akikkel itt vitázol?
Akkor is kérdés, miképpen jött ki neked ez a két véglet? Mitől lennének pont a fideszesek gyűlölködők, és miért az ellenzékiek gúnyolódnának másokon?
Jelentem magam, én kifejezetten élvezem mások gúnyolását április óta és fideszes vagyok, gyűlölködni viszont pont nem szokásom.
Orbán azért igyekszik megadni a hangnemet "akkorát nyertünk hogy a Holdról is látszik" .... nyilván ez tudatos hogy legyen folyamatos feszültség a megosztott országban.
Amikor már nem azt nézed ki a magyar, hanem fogy ki a libsi, a balos, a fideszes.....hogy jutottunk ide?!?
#8 " mert igenis a Fidesz hergeli a szavazótáborát az ellenségeskedésre"
Kíváncsivá tettél.
Mivel hergeli a fidesz gyűlölködésre a szavazótáborát? Hogy megnyerte negyedszerre is 2/3-dal a választást?
Jól látod kedves kérdező.
Majd jönnek utolsó senkiháziak, aki szerint te nem vagy magyar, de ne foglalkozz velük.
Neked van igazad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!