A legutóbbi választási vereség után az ellenzékiek mennyire bizakodnak a 2026-os győzelben?
Figyelt kérdés
2022. jún. 25. 13:27
1/8 A kérdező kommentje:
*győzelemben
2022. jún. 25. 13:28
2/8 Molyember válasza:
Én már semennyire. Ez az ország a fogatlanok birodalma, ők döntenek a sorsunkról.
3/8 anonim válasza:
remélem marad a recept
orbánfóbia, sírás-zokogás
4/8 anonim válasza:
2026-ban már csak Orbán Viktorra lehet szavazni.
5/8 anonim válasza:
Sajnos az eddigi megszólalások alapján nem gondolkodtak el azon, hogy ők is tehetnek a bukásért. Kezdésként mondjuk nem kéne a vidékieket szidni, nélkülük nem lehet választást nyerni
6/8 anonim válasza:
Mégegyszer összeállni nemigen fog több párt,ha mégis,azzal sem mennek semmire. Ha a migatyánk meg a fidesz közül lehet választani,akkor jó mulatást,én itthon maradok.
7/8 anonim válasza:
ha nem szerzi meg az Eus pénzeket, akkor cumi ágra kerülünk, akkor valszeg, lesz egy nagyon minimális esélye az ellenzéknek, mert akkor romokoba lesz minden.
ha megszerzi az EUS pénzeket, akkor hawaii daavaj és nem lesz semmi esélye szerintem
8/8 anonim válasza:
#5 Ők nem tehetnek a bukásról. Már írta itt valaki, hogy a legtöbb szavazóhelyiség iskolákban volt, tehát az iskolai portás kutyája a hibás. (Bocs a plágiumért).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!