Az ellenzékiek miért olyan ostobák, hogy benyelik a Fidesz propagadnát?
"Az összetett logikát igénylő gondolatmenet már nem az erősséged, igaz? Csak tán nem fideszes vagy?"
Fideszes te vagy, hisz te húztál a Fideszre. :D
Ez csak egy önnyugtató magyarázkodás, hogy nem érte volna meg az ellenzéknek nyerni. Esélyetek nem volt, most meg abba ringatjátok magatokat, hogy nem lett volna jó. Ha nyertek, azzal megtörtiket a Fidesz utalmát, lehet belebuktatok volna ebbe a 4 évbe, és a Fidesz tért volna vissza, de így, hogy a 2022-t is ekkora fölénnyel nyerte a Fidesz, így már soha nem lesz esélyetek felállni a padlóról.
Ha már az összetett gondolkodásnál járunk; ha ekkora nagy a szar gazdaságilag, akkor miért érte volna meg a Fidesznek nyerni? Gondolod, ha nem érte volna meg nekik, akkor nem osztogatnak iígy, meg küldik oda MZP-t? Apropó, hogyan vitték végbe, hogy MZP legyen az ellenzéki győztes? Vagy csak utólag lett lefizetve MZP? Sajnos az igazság fájóbb ettől; MZP egy balfácán volt, akiből azért lett miniszterelnök jelölt, mert a többi még undorítóbb.
"most is az a véleményem, hogy Dobrevvel nyertünk volna."
És még nem vagy elvakult DK-s? Dobrevvel esélyetek nem lett volna.
"De ennek még mindig semmi köze ahhoz, hogy személy szerint ezt én jó ötletnek tartottam volna -e? Mármint a győzelmet."
Mint mondtam, ezzel a vesztéssel soha nem álltok már fel, úgyhogy mindeképp érdeketek lett volna nyerni, válság ide, vagy oda. Hacsak nem megélhetési politikusokból álltok, akik véletlen sem akartak volna kormányozni soha.
Baxdmeg. Most te vagy ennyire korlátolt, vagy engem hiszel annak?
Elpofázom hogy miért szavaztam a fideszre, majd te azt állítod hogy ezt utólag magyarázom, majd elismétled másképp de lényegében ugyanazt, amiért én a fideszre szavaztam.
"Ha nyertek, azzal megtörtiket a Fidesz utalmát, lehet belebuktatok volna ebbe a 4 évbe, és a Fidesz tért volna vissza"
Már megint a logikai készség hiánya.
"Baxdmeg. Most te vagy ennyire korlátolt, vagy engem hiszel annak?"
Te vagy korlátolt, mert nem érted miről beszélek.
"Elpofázom hogy miért szavaztam a fideszre, majd te azt állítod hogy ezt utólag magyarázom"
Nem utólag, ez egy szimpla kifogás arra az esetre, hogy miért kaptatok ki.
Elmagyarázom újra: teljesen értelmetlen volt annak reményében a Fideszre szavazni, hogy majd rájuk szakad ez a ciklus, és 2026-ban majd buknak.
Egy akkora bukta után, amit 2022-ben produkált az Összefogás már akkor sem tud visszatérni, ha a 2009-es szintű állapotra jut el az ország. 2022-volt az utolsó esélyetek győzelemre. Szóval ennek fényében miért is tartottad értelmes lépésnek a Fideszre szavazni?
"Már megint a logikai készség hiánya."
Nem tudom hol hiányzik a logika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!