Az ellenzékiek miért nem értik meg, hogy azért szavazták meg a Fideszt, mert a balliberális oldal már megmutatta mire képes, és nem kérünk újra belőlük?
Azon túl, hogy szerintem sem dolgozott meg a kérdező a krumpliért szeretném jelezni, hogy a teljesség jegyében a fideszes lopásokat is betenném a másik serpenyőbe.
Annak a lehetőségét, hogy orbán, mészaros, tiborcz és a teljes család börtönbe kerülhetne az ország szétlopásáért, ha a kérdezőfélék nem adnák a hülyét.
Orbán Vikor is megmutatta már mire képes:
- Láthatlan ellenséggel harcolni képes.
- Valós problémánál hülyeségeket csinálni.
- Mégjobban adósítani el az országot.
- Minden nagyobb kaliberű fejlesztésnek a pénzügyi hátterét titkosítani.
- Most jönnek a durvább megszorítások, rosszabb lesz, mint ANNO..
- Az EÜ-t még jobban lerombolni.
- Az oktatás Orbán alatt csak rosszabodott.
- Legszegényebb országok között vagyunk Europában. Vajon miért?
Soroljak még 100 tényt? Vagy akár 1000-ret?
Én megértettem, csak az a bajom, hogy classic balliberálisként egy rohadt pártot sem látok ebben az országban, aki classic balliberális lenne!
Nagyon-nagyon örülnék, ha a fideszesek is megértenék végre, hogy ma agyarországon nincs jelen a liberális politika, semmilyen formában sem. Ellenzék van, akik nem baloldali, liberális politikusok (talán 1-2 van, aki képvisel még valamit)
Azért mert az ellenzéket soha nem is érdekelte Orban leváltása. Megélhetési oppurtunista politikusok, akiket csak az érdekel, hogy felvegyék a képviselői fizetésüket.
A szavazóik se nagyon zavarja, ahogy én látom.
Nézd csak meg az itteni válaszokat is. Megy az agyatlan orbánozás. Az idén már zsinórban negyedszerre láthattuk, hogy az agyatlan orbánozással nem lehet választást nyerni. A nulladik lépés lenne kidobni gyurcsányékat. Utána már megbukna magától Orbán is, mert az egész Orbán mítosz csak egyetlenegy dologra épül: "Bezzegagyúcsány!"
De mint látod nem érdekel senkit Orbán megbuktatása. De az agyatlan ruszki hekker gyíkemberezés meg krumplizás megy ezerrel miközben vérebként védik azokat a politikusokat akik négyszer kétharmadot adtak a Fidesznek.
"Ha az ellenzékiek olyan okosak, miért szavaznak egy olyan ellenzékre, amelyik már egyszer lejáratódott?"
Mivel ez ellentmondás és valóban negyedszerre is rájuk szavaztak, marad az egyetlen következtetés: az ellenzékiek mégsem olyan nagyon okosak.
Mint az egyszeri hülyegyerek akit már 3-szor tökön vágott a gereblye amit a földön hagyott és rálépett, de a biztonság kedvéért negyedszerre is ott hagyja a földön, majd megint a főnök lesz a hülye mert neki fáj a töke ismét.
Nekem jó ez így, tőlem csinálhatják ezt ameddig akarják, nem kell hogy hirtelen "kiokosodjanak" kidobják az alkalmatlan politikusaikat. Így nem kell külön kampányolni sem, elég mindig csak bemutatni arra amit ezek a szerencsétlenek mondanak, csinálnak, rámutatni, hogy korábban mit tettek az emberekkel, az országgal és azok maradnak kormányon akiket én szeretnék.
Egyre biztosabb, hogy a maradék ellenzéki szavazótáboruk nem csak nem túl okos, de mazochista is. A legutóbb egy jó nagy közös gereblyét tettek le a fűbe - nagyon fájt is nekik, még most is óbégatnak akkorát ütött, de már látszik ahogy tervezgetik hogyan tudnának megint sok kisebb gereblyét tenni a földre, mert az most már nem őket fogja tökön csapni ha belelépnek, hanem a fideszt.
Ahogy a miniszterelnök mondta: ők kormányoznak, az ellenzékiek majd gondoskodnak a szórakoztatásunkról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!