Ha háború lenne és be lennénk sorozva akkor mennyi lenne a fizetésünk?
Bruttó 280 ezer?
25 éves magyar állampolgár vagyok. Személy szerint semmi problémám nem lenne belépni a hadseregbe, se azzal nem lenne bajom ha mások kellene lelőni. De mindezt csak akkor ha jól megfizetnék.
Vajon mennyi lenne a fizetés ha be lennénk sorozva?
Valami jelképes zsold azért szerintem járna.
Úgy rémlik 30 éve sorkatonaként is járt egy marék forint.
Ahhoz, hogy misszióba mehess minimum évekig kell előtte szolgálj a hivatalos állományba.
Azzal sincs bajom. Akkor lelőnek, pont. Sokkal jobb mint csóróként nyomorogni életem végéig.
Egyébként ha nem adnak normális fizetést akkor nyilván hülyeeszek elmenni katonának 😅
Ha besoroznak, akkor nincs beleszólásod, hogy akarsz-e menni vagy sem.
Bárki visszautasíthatja.
Igaz börtön jár érte, de hülye leszek minimálbérért agyonlövetni magam, ha a börtönben ugyanúgy van valamennyi kaja + szállás is, tehát nem sokban különbözik a seregtől (amennyiben nem fognak adni normális fizetést)
Háborús időben, különleges jogrendben nem fognak ilyen kíméletesen bánni a katonaszökevényekkel, azt jobb, ha tudod - gondoskodni fognak róla, hogy rosszabbul járj, ha elkapnak, mintha felvetted volna a szolgálatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!