Ha az abortuszról kizárólag a nő dönthet, akkor a tartásdíjról kizárólag a férfi dönthessen?
A nő egy személyben dönthet úgy, hogy "kiszáll" a gyerekprojektből, ellenben az apa nem dönthet így, őt a bíróság kényszeríti, hogy tartásdíjat fizessen egy olyan gyerek után, akit adott esetben el akart volna vetetni - amit azonban a nő döntése miatt nem tehet.
Az apának tehát 0%-os döntési joga van, míg a nő 100%-ig dönthet a kérdésben.
#10 Most nem egészen értem, hogy ezt komolyan kérdezed vagy trollkodsz?? Ilyen nem létezik, hogy egy pár babát tervez, rákeszül, majd mikor teherbe esik a nő, akkor fogja magát a nő és elveteti.
A férfi könnyen akar gyereket/gondolja meg magát, semmilyen következményét nem kell viselnie.Ja, de gyerektartást kell fizetni.Tudod azt a nőknek is kell, ha apa vállalja a gyerek nevelését.
Nem értem, hogy a kérdező miért írja, hogy nulla % a döntési joga?!
Szabadon eldöntheted, hogy beleélvezel-e a csajba vagy sem!
Ha meg már beleélveztél, akkor számolj azzal, hogy gyereked lehet és vállald érte a felelősséget! A gyerekvállalás,szülés oroszlán része úgyis az anyáé, a ffi meg örüljön, hogy ha neki csak perkálnia kell, mert az a legkönnyebb !!!!!!
Wazz, ha nem akarsz gyereket, akkor húzzál gumit vagy hokizzál magadban !
A nők csak akkor szeretik az egyenjogúságot, ha azzal előnyt szereznek.
Ha egy férfi dönthetne arról, hogy a gyereket vállalja -e vagy sem, az abortuszok is rekordgyakorisággal történnének meg.
Ez a woke egyenlőség.
Egy ffi már csak azért sem dönthetne arról, ahogy mi legyen, mert az egész végeredmény csupán a nő testében zajlik és hogy a f.szba akarna a sok majom egyenjogúságot?!
Én azt támogatom, hogy essen teherbe a ffi, hordja ki és szülje meg ő!
Akkor lehetne egyenjogúságról beszélni, ha a ffiak is szülhetnének, de mivel erre nem képesek, így akkor legalább a terhek anyagi részére legyenek képesek, amelyik lúzer meg erre sem képes, azt eltiltanám a sz.xtől is, hogy az ilyen ne szaporodjon s pláne ne okoskodjon!
2
Sajnos nem köttethetedel magad itthon ha nincs 3 gyereked. Pedig sokan megtennék.
"Én azt támogatom, hogy essen teherbe a ffi, hordja ki és szülje meg ő!"
Innen látszik, hogy eszed semmi.
Ha egy nő előtt ott az abortusz lehetősége, akkor tud a terhességről (nem mintha nem lennének egyéb jelei). Ha tud a terhességről, akkor az apát is értesítheti. Ha az apa nem akar gyereket és lemond a jogairól, akkor onnantól a nőn múlik, hogy vállalja -e a terhességet és a szülést.
Ha nem értesíti az apát, akkor kapásból lemond bármiféle tartásdíjról.
"az egész végeredmény csupán a nő testében zajlik"
Ezzel pedig bizonyítottad, miért a nő fő felelőssége a védekezés.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!