Népszava: hetente 500-700 benzinkúton fogyhat el az üzemanyag? nahát nahát? mik meg nem esnek Csútiában?
"És hát ki látott már olyat, hogy a piac működésébe a kormányzat szabályzókkal beleszóljon?"
Én tudom a választ, a KOMMUNISTÁK!
Amikor utoljára valaki ennyire belenyúlt a piaci működésbe, azt kommunistának hivtátok!
#29. Köszi a megerősítést, én is erre céloztam. :)
#30. "Egy olajipari multinak napi litermillió üzemanyag, egy egyszerá embernek havi pár százezer Forint. el lehet képzelni hogy ki kit tud zsarolni, ki függ a másiktól."
Azt téveszted el, hogy itt nem a magánszemély és az olajipari vállalat viszonya a vizsgálandó, hanem a kormányzat és az olajipari vállalat viszonya, ami már sokkalta kiegyenlítettebb. Egyébként Hernádi ennek tudatában is viselkedik a kezdetektől fogva.
#31. "Én tudom a választ, a KOMMUNISTÁK!
Amikor utoljára valaki ennyire belenyúlt a piaci működésbe, azt kommunistának hivtátok!"
A kommunistákat számos más dolog együttes hatása miatt hívtuk így, ennyi erővel azt is írhattad volna, hogy "legutóbb kommunistának hívtátok azokat az embereket, akiknek két lába volt". Vagy logikád szerint az összes kapitalista ország vezetője valójában kommunista? Ugyanis képzeld, valahogy nem Magyarország az egyetlen, amelynek kormányzatának jogszabályokba foglalt döntései hatással vannak az ún. piacra. Ha ezt csak most sikerült összraknod, akkor fognak még meglepetések érni az életben. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!