FIDESZESEK! Mi a véleményetek arról hogy külföldön dokumentumfilmet csináltak arról, ahogy Orbán építi a diktatúráját?
Itt van Magyarul is!
A propaganda pontosan itt kezdődik ahol egy adott ország kormányát lejárató méghozzá jobboldali kormányról közölnek én szerintem hamis információkat. Ahol nem baloldali-liberális globalista kormány van ott tutira csak diktatúra lehet amit diktátor vezet, de a mostani USA-n és az Európai Unión el kellene gondolkozni hogy ha itt diktatúra van akkor ott mi lehet, hiszen USA parancsol a jelenlegi Ukrajnai bábkormánynak! Azt meg megsem említem hogy nem Ukrán-orosz hanem USA vs Oroszország háború van ami Ukrajnában játszódik sokan ezért mondják ezt farsul de ezt csak a jobboldali média merte egyedül leközölni mivel itt Magyarországon legalább kiegyenlített jobb és baloldali média már egyaránt megtalálható. Na a diktatúrában jobban lehet ezek szerint tájékozódni mint a demokráciában hiszen ott csak 1 fajta balliberális globalista média van itt meg jobb és baloldali is. Ha a demokrácia ilyen akkor inkább a diktatúrát választom!
#42 Ez a videó már több mint 1éves.
Semmi köze a mostani helyzethez.
"Kiegyenlített jobb és baloldali média"
Ez neked kiegyenlített?
-Sokkal több kormánypárti média fórum van mint ellenzéki.
-nincs miniszterelnök jelölti vita
-Szinte soha nem jelenik meg egy ellenzéki politikus se a köztvn
-A rengeteg propaganda plakátról, meg videóról nem is beszélve, ami pusztán a mennyiségével is törvényt szegett.
És nem mellesleg a mi pénzünkből ment.
37: Meséld már el mi változna ha lenne miniszterelnöki vita, mert már nagyon kíváncsi vagyok.
Illetve nem kaptam linket.
- Attól, hogy több a kormánypárti média, még nem lesznek olvasottabbak. A random falvak újságjait nem olvassák annyian, mint a 24.hu-t és a csatornájukat sem nézik annyira, mint az RTL-t.
- Orbán se jelenik meg az ellenzéki sajtóban, meg nagyon más fideszes se
- Az összefogás is ugyan olyan gyűlöletkampányt használt a saját érdemeik kihangsúlyozása helyett
- Azt meg még mindig nem tudom, hogy melyik törvény szabályozza a plakátok mennyiségét vagy tartalmát
47: Orbán is és Toroczkai is fekély Európa testén!
Csak elmebetegek tapsolnak nekik!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!