FIDESZESEK! Mi a véleményetek arról hogy külföldön dokumentumfilmet csináltak arról, ahogy Orbán építi a diktatúráját?
"M1, Hírtv-re szinte soha nem hívnak be ellenzéki politikusokat"
Azért nem fogsz ott látni egy ellenzéki politikust sem, mert túl gőgösek ahhoz, hogy kormányközeli médiában nyilatkozzanak.
Ha nem csak 444, HVG, telex stb. oldalakról tájékozódnál, akkor tudhatnád hogy rengetegszer hívnának ellenzéki politikusokat, csak nem mennek el az interjúra. Ne csak a saját beképzelt vélemény buborékodban éljél, mert akkor egyrészt terjeszted a hülyeséget, másrészt te is hülye maradsz.
#9 MARHASÁG! MZP akart vitázni.
Orbán fosott.
#7 Nem hazudoznának.
MZP rengeteg bizonyítékot mutatott és érvelt.
Tudnád, ha nem csak az agymosást hallgatnád nap mint nap
#11 Rendben, felolem élhetsz ebben a képzelgésben életed végéig....
Ha én vagyok a hülye, akkor cáfolj meg, érvelj. Nekem rengeteg bizonyítékom van Viktor ellen.
Te mivel jössz elő? Azon kívül hogy kommunista libsi vagyok.
#14 Azt hogy külön Torockaival miért nem vitázott azt nem tudom. De MZP elment a miniszterelnök jelölti vitára. Orbán viszont nem.
Nem gondolod gyávaságnak?
Elvégre hogyha Márki Zay tényleg olyan "hülye" amilyennek a Fidesz állítja, akkor ízekre szedhette volna őt, és sok + szavazója lett volna. De mégsem tette. Ezen szerintem érdemes elgondolkodni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!