Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » FIDESZESEK! Mi a véleményetek...

FIDESZESEK! Mi a véleményetek arról hogy külföldön dokumentumfilmet csináltak arról, ahogy Orbán építi a diktatúráját?

Figyelt kérdés
[link]

2022. jún. 25. 19:35
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
63%

"M1, Hírtv-re szinte soha nem hívnak be ellenzéki politikusokat"

Azért nem fogsz ott látni egy ellenzéki politikust sem, mert túl gőgösek ahhoz, hogy kormányközeli médiában nyilatkozzanak.

Ha nem csak 444, HVG, telex stb. oldalakról tájékozódnál, akkor tudhatnád hogy rengetegszer hívnának ellenzéki politikusokat, csak nem mennek el az interjúra. Ne csak a saját beképzelt vélemény buborékodban éljél, mert akkor egyrészt terjeszted a hülyeséget, másrészt te is hülye maradsz.

2022. jún. 25. 19:55
 12/50 A kérdező kommentje:

#9 MARHASÁG! MZP akart vitázni.

Orbán fosott.

2022. jún. 25. 19:57
 13/50 A kérdező kommentje:

#7 Nem hazudoznának.

MZP rengeteg bizonyítékot mutatott és érvelt.

Tudnád, ha nem csak az agymosást hallgatnád nap mint nap

2022. jún. 25. 19:59
 14/50 anonim ***** válasza:
59%
#12 Tehát akkor ismét leírom.Toroczkai Orbánt ÉS MZP-t is hívta többször vitázni, de még MZP sem mert kiállni vele, holott ő ugatta a leghangosabban, hogy a miniszterelnök-jelölteknek vitáznia kell.Mi tartotta vissza MZP-t hogy vitázzon Toroczkaival?
2022. jún. 25. 20:01
 15/50 mindentudó99 ***** válasza:
56%
Megnézem szeretem a fantasztikus filmeket.
2022. jún. 25. 20:03
 16/50 A kérdező kommentje:

#11 Rendben, felolem élhetsz ebben a képzelgésben életed végéig....

Ha én vagyok a hülye, akkor cáfolj meg, érvelj. Nekem rengeteg bizonyítékom van Viktor ellen.

Te mivel jössz elő? Azon kívül hogy kommunista libsi vagyok.

2022. jún. 25. 20:04
 17/50 anonim ***** válasza:
61%
Valószínűleg annyira sikeres, mintha itthon vetítették volna, bár nem látszik a dislike, a like-ok száma nincs 2% se.
2022. jún. 25. 20:20
 18/50 A kérdező kommentje:

#14 Azt hogy külön Torockaival miért nem vitázott azt nem tudom. De MZP elment a miniszterelnök jelölti vitára. Orbán viszont nem.

Nem gondolod gyávaságnak?

Elvégre hogyha Márki Zay tényleg olyan "hülye" amilyennek a Fidesz állítja, akkor ízekre szedhette volna őt, és sok + szavazója lett volna. De mégsem tette. Ezen szerintem érdemes elgondolkodni

2022. jún. 25. 20:24
 19/50 anonim ***** válasza:
77%
Hogyha Márki Zay olyan menő, mint az ellenzék állítja, simán felmosta volna a padlót Toroczkaival és sok + szavazója lett volna.
2022. jún. 25. 20:26
 20/50 anonim ***** válasza:
75%
Kicsit siethetne vele, mert a sok mocsok lipsi még mindig él és szabadlábon van. Meg fossák tele a netet ilyen HVG-kkel meg 444-ekkel. Rendes diktatúrában már régen élve ledarálták volna őket.
2022. jún. 25. 20:30
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!