Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Aki gyűlöli a liberális...

Aki gyűlöli a liberális embereket, az leírná pontosan a motivációját?

Figyelt kérdés

Itt szitokszó lett a liberális, sokan direkt arra utaznak, hogy bosszantsák a liberális (vagy inkább ellenzékre szavazó?) embereket. Miért?

Ez konkrétan a nemzet szétszakítása.

2022. jún. 22. 18:04
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
87%
#10: Pedig érdemes. Tanulságos.
2022. jún. 22. 23:18
 12/19 A kérdező kommentje:

Gyűlölet : konkrétan az ihlette a kérdést, hogy valaki írta hogy neki mindegy ez az ispánozósdi, csak a "libsi" kapjon tőle agyhúgykövet.

(De valójában már eleve a libsizés is azt mutatja, hogy valaki gyűlölködik.)

2022. jún. 23. 06:52
 13/19 A kérdező kommentje:

8 de ettől még miért kell gyűlölni a _liberális embereket_?

Amúgy abba gondolj bele, hogy ez az egyik politikai szélsőség, de van ennek ellentettje is, amit ugyanígy nem élveznél. Nem véletlenül mentél el gondolom innen? És nem véletlenül nem jössz haza?

2022. jún. 23. 06:57
 14/19 anonim ***** válasza:

#12 Miért jelentené ez azt hogy az illető gyűlöli a liberálisokat?

Egyszerűen csak elege van abból a hisztiből, mocskolódásból amit az ellenzékiek csinálnak és tetszene neki ha megint valami idegesítené őket. Ennyi.

2022. jún. 23. 07:20
 15/19 anonim ***** válasza:

Nem tudom hol élsz és hogy, de az tisztán látszik, hogy jó magyar módjára csak a rosszat veszed észre, és elöítéletes vagy. Kezdj el a saját életeddel foglalkozni, és majd lenyugszol. Látni fogod, hogy ez annyira mégsem befolyásolja a te életedet.

Egy szintén külföldre költözött magyar vagyok.

2022. jún. 23. 08:15
 16/19 A kérdező kommentje:

14

"tetszene neki ha megint valami idegesítené őket"

pontosan erről van szó. Ez a vak gyűlölködés, mert mégcsak nem is azt nézi, hogy az adott dolog milyen. Csak az a fontos, hogy zavarja a másikat.

Pont ugyanúgy mocskolódik mindkét oldal propgandistája, meg a propagandának bedőlője.

Ez az igazi nemzethalál.

2022. jún. 23. 08:48
 17/19 anonim ***** válasza:

Teljesen egyet értek. Emiatt egyre élhetetlenebb az ország. Mentálisan teszi tönkre az embert.

2022. jún. 23. 09:26
 18/19 anonim ***** válasza:
#12: Az én voltam. Szerintem se gyűlölködés, csak beszóltam a libsiknek. És tudod miért? Mert tele van a hócipőm az állandó gyűlölködésükkel, rágalmazásukkal, meg azzal, hogy magukat liberálisnak tartják, de pl. az orosz-ukrán helyzettel kapcsolatban az a véleményük, hogy büntetni kéne bármiféle oroszpárti véleményt. Elég csak egy enyhe Ukrajna-kritika, és fel lennél jelentve. Ők magukat liberálisoknak nevezik, és ez nekik simán belefér. Olyan szinten van már elegem a kétszínűségükből, a képmutatóságukból, hogy néha kijön egy-egy ilyen. Bocs.
2022. jún. 23. 15:21
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem a liberális emberekkel van problémám, hanem a "liberalizmus" legújabb kori értelmezésével! Amit manapság próbálnak letuszkolni az emberek torkán, az minden, csak nem liberalizmus! A "liberalizmus" jelenlegi változata sokkal közelebb áll a bosszúálló terrorhoz, mint bármi máshoz! Ez már az a gyomorforgató kategória, amelynél még a szocializmus is jobb volt, - pedig az sem volt semmi a maga korában!
2022. jún. 24. 02:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!