Lehet, hogy megfejtettem a fidesz motívációit?
Először is régóta biztos vagyok abban, amit Alföldi Róbert mondott a Zshowtimeban. Még pedig, hogy dr. Orbán Viktor Mihály lélekben a mai napig liberális ember, csak rájött, hogy liberális politikával nem fog tudni hatalomra kerülni, és "piaci rést" látott a konzervatív-keresztény oldalon.
A második, felismerték azt, hogy a magyar népet vasmarokkal kell fogni, mert ha nem teszik, akkor sültgalamb várás lesz, eléldegélnek százezrek segélyből. A sokat támadott dolgaikkal, közmunka, munkanélküli segély csökkentése, korkedvezményes nyugdíj eltörlése, stb, ezt akarták megfordítani.
Harmadszorra, felismerték azt, amit már tudósok is mondanak, hogy már 2100-ra is csak ötmillió magyar fog maradni, végül meg lassan kihal a nemzet. Ezt akarják a családtámogatással, a szültél-e már ma hozzállással, a melegek támadásával megállítani.
Negyedszer, felismerték azt, hogy az ökológiai katasztrófák miatt a sivatagos területekről a vízhiány és az éhinség miatt tömegek fognak elindulni a legfejlettebb országok irányába, az pedig szociális katasztrófához fog vezetni, erre volt a válasz a mikkráncs kampányuk.
Egyetlen egyet nem értek csak, hogy ha így is van, ehhez miért kellett ilyen kbszottul sokat lopni?!?
A 2., 3., 4. pontodban van igazság, egyet érthetőnek vélem.
"Egyetlen egyet nem értek csak, hogy ha így is van, ehhez miért kellett ilyen kbszottul sokat lopni?!?"×××:
Azért, mert tudták, hogy míg a nép ezekkel a fenti tételekkel lesznek elfoglalva, addig nem fognak ××× ezzel foglalkozni, mert A, nem mernek; B, ha kapnak valamit ők is, jó lesz nekik az is valamennyire.
szerintem túlgondolod kicsit.
a fidesz nem gondolkodik ennyire előre.
annyi a motivációjuk, hogy-jogászok vagyunk, ezért csináljuk azt, hogy törvénybe iktatjuk a hazánk kirablását.
-figyeljünk mindenre, zárjuk be az összes kiskaput és akk nem bukunk le, nem leszünk számon kérhetőek.
ennyi a céljuk nem más.
a nettó hazaárulás és a pillanatnyi haszon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!