Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Aki gyűlöli a liberális...

Aki gyűlöli a liberális embereket, az leírná pontosan a motivációját?

Figyelt kérdés

Itt szitokszó lett a liberális, sokan direkt arra utaznak, hogy bosszantsák a liberális (vagy inkább ellenzékre szavazó?) embereket. Miért?

Ez konkrétan a nemzet szétszakítása.

2022. jún. 22. 18:04
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
23%
Gyűlölködni a liberális oldalon szokás. Mi, értelmes emberek nem gyűlöljük a liberálisokat, inkább sajnáljuk és lenézzük őket.
2022. jún. 22. 18:09
 2/19 anonim ***** válasza:
78%
Már azért is utálnak minket, hogy nem a Fideszre szavazunk. Az elvakult Fideszeseknek már ez is elég, hogy balliberálisnak mondjanak minket, meg hazaárulónak. Közben meg azért nem fekete-fehér minden. Nyilván vannak szélsőségesen liberálisak, ami már tényleg túlzás, de a liberális emberek többsége nem akar gyerekeknek nemváltó műtétet propagálni és egyebek.. Én pl elfogadó vagyok a melegekkel, meg abban hiszek, hogy mindenkit hagyni kell élni, amíg másoknak nem árt vele, nem kell megváltoztazni őket, mert annak rossz vége lesz. (öngyilkosság stb) Ezért már az elvakult Fideszesek már a földig szidnának.
2022. jún. 22. 18:10
 3/19 anonim ***** válasza:
62%

Én nem gyűlölök senkit, de szerintem a közösségi normák, társadalmi rend, nemzeti keretek fenntartása fontosabb, mint az egyének szabadsága, korlátlansága, határok nyitottsága. Azt is elítélem, amikor a liberálisok totalitárius uralomra törnek, betiltanák az ellenkező véleményeket, üldözik a másként gondolkodókat. Ezért elítélem a szélőliberális eszméket.

A régi hagyományos mérsékelt liberalizmussal tudok azonosulni, fontos értéknek tartom: jogegyenlőség, jogbiztonság, demokrácia, szabad piacgazdaság, magántulajdon védelme.

2022. jún. 22. 18:17
 4/19 anonim ***** válasza:
76%
Fontosnak tartom az eredeti liberális eszmét, ami a szólásszabadságot és az egyén szabadságát fontosnak tartja. A mai liberalizmussal az a baj, hogy csak a kisebbségek jogaival foglalkozik, kiszolgáltatja a hazai ipart a külföldnek, elhallgattatja a nem liberális véleményeket, elutasítja a nemzetet, pártolja a globalizmust, tagadja a normalitás létét stb. Ezt tényleg gyűlölöm.
2022. jún. 22. 18:35
 5/19 anonim ***** válasza:
67%
Kérdező, azt mond meg nekem, honnan veszed hogy gyűlölik a liberális embereket? Miből veszed le, hogy az illetők gyűlölik őket és egyáltalán ki neked a "liberális ember"?
2022. jún. 22. 18:40
 6/19 anonim ***** válasza:
39%
Ki mondta, hogy valaki gyűlöli a liberális embereket? Maximum a magukat liberálisnak beállító dogmás kultúr-marxistákat gyűlölik egyesek. Mondjuk én nem gyűlölöm őket sem, csak sajnálom őket, úgy konformisták, hogy közben azt hiszik, hogy ők azok akik lázadnak.
2022. jún. 22. 19:03
 7/19 anonim ***** válasza:
21%
Azt se tudják mi az, csak orbán kitalált egy szót, amit utálni kell.
2022. jún. 22. 20:01
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Világ Èletem nagy liberálisnak és mindent is elfogadò embernek tartottam magam. Nemi identitás, bôrszín, egyenlôség párti ember. Aztán elköltöztem nyugatra, dolgozni kezdtem, ténylegesen belekerültem egy liberálisan mûködô társadalomba ès a mindennapi életem része lett már nem csak elméleti szinten ismertem a szò fogalmát, elveit es a vele járò következményeket, hanem szemèlyesen tapasztaltam is. So eddig I életem alatt nem változott akkora fordulatot, a véleményem, megítélésem mint az elmùlt években. Elméleti síkon egy tökéletes világképet fest le. Gyakorlatban pedig szò szerint a következményeit be kell nyelned szò nélkül, bòlogatva.

Egy gyakorlati példa: fekete, középkeleti bevándorlòk. A vallásuk végett a nôk kivètel nélkül NEM dolgoznak. A származási országukban a kemény munka nem is mert fogalom ebbôl adòdòan ilyen származásù embert sehol nem látsz dolgozni maximum taxi sofôrök és kebabosoknál de feke embert konkrétan még dolgozni SEHOL nem láttam. Ennek ellenére tele velük a város, vásárolnak élik a világukat. Amibôl adòdik, hogy mivel jövedelmük van segélyen élnek. Na igen de az itteni segélyek nem pár hònapig járnak ismerek olyan embert aki több mint tíz éve élôsködik. Ugyanùgy rengeteg Magyar is ûzi ezt a szép tevèkenységet. Itt egy munkanélkülinek ingyen biztosítanak lakhatást, ingyen egészsegügyi ellátást (hiába fizetni tb-t ugyanùgy visit díjat kell fizetni akárhova mész is) kedvezmények járnak. Mert ôk a szerencsétlenek és mi liberálisok elfogadunk mindenkit. Aztán vagy te a beled kidolgozod de te már mindenért fizetsz mert neked van saját jövedelmed, ès az állam a fizetésed harmadát levonja, hogy a lusta ingyenélô fajtáját TE tartsd el. Nincsenek szabályok mindenki azt tesz ès mondhat amit akar nincs keretek közé szorítva semmi ami a legnagyobb hülyeség a világon. Az emberek kisebb hányadának vannak erkölcsi normái a többieket nem érdekli. Szabályok nélkül ki is használják ezt. Az utcán elkap egy csoport drogos állat sehova nem mehetsz mert neked kell elfogadònak lenned. A mostani Ukrán bevándorlò betelepítèsi helyzet pedig egyszerûen elfogadhatatlan. Bevándorlòként nekem sül a pofám az ilyen emberek miatt mert az itteni “törgyökeres emberek” az utolsò helyen állnak és minden szedett vetett ember eléjük van helyezve. Egész euròpa legelfogadòbb, legliberálisabb népeként vannak számon tartva és az elmùlt két évben akkora ùtálatot és bevándorlò ellenességet tapasztalok mint még soha. Mert a jò szándékuk és elfogadásuk oda vezetett, hogy ki lettek zsigerelve és mindenki más sail szemben háttérbe szorítva, hangout persze nem emelhetnek mert akkor ôk a rasszisták. A liberális kormányoknak a kirakatban mutat ott képük mindig is fontosabb lesz mint a saját népének az értékelése. A bevándorlòk megnyílvánulásai, viselkedésük undorítò és ezt bevándorlòként mondom. Mikor nem azért beszélnek magyarországròl, hogy Orbán Viktor így ùgy hanem hogy rohadt ingyenélô bunkò Magyar az elég sokat mond. Az iskolákban nincs semmi szò szerint. Nem értékelhetnek nem osztályozhatnak nem nevelhetnek semmit nem tehetnek a tanárok, ez meg is látszik a gyerekeken. Rengeteg dolog van ami a borzasztò negatívum a liberalista rendszerben, ugyanakkor mások meg nagyon hatékonyan jòl mûködnek. Ugyanùgy ahogy Viktor is rengeteg mindent nem jòl kezel vagy intézkedik, de ez nem veszi el az értékét annak amit pedig jòl. Mert igenis vannak nagyon jò intèzkedései. Az igazság valahol a kettô között van, de ilyen világ nem létezik. Addig nem lehet liberalistának nevezni amíg amíg csak elméletben ismered a fogalmat és nem éltél huzamosabb ideig ilyen környezetben. Mert a valòságban mindenben mindig eltér az elmélettôl. Akinek van gyomra bevesz mindent akinek nincs azt èrthetôen felzaklatják az ilyen fajta “megkülönböztetések” Az élet mindig is nehéz lesz a politikai nèzetek vajmi keveset számítanak. Az élet csupa buktatò csak az emberen mùlik mit kezd magával, mennyire elszánt ez pedig a saját személyiségünk nem pedig a politikai irányzat vele járòja. Mindenhol láttam már siker sztorit nulláròl felépített nagy karriert teljesen más politikai beállítottsággal, és a sikeres élet minden esetben semmi más nem volt mint verelytékes kemény munka és kitartás. Visszatérve a liberalizmus legnagyobb problémája nem az elméleti amit követ, mert azt nagyon jò dolognak tartom, hanem maga az ember. Az ember aki csak kapni akar és kér anélkül, hogy adna, tiszteletet vár anélkül, hogy adna. Elvárja, hogy befogadják de nem akar alkalmazkodni. Elvárja,hogy eltartsák de a munka büdös. Elvárja a kivételezést, türelmet, de az ország nyelvét megtanulni nem képes. Elvárja, hogy befogadják, és használja a rendszer elônyeit de a befogadò országot lépten nyomon szidja. Amíg ilyen emberek vannak addig gyakorlatban mûködô képes sem lesz mert örökös konfliktust okoz ez az ellentét.

Bocsi hosszù lett ès tabletrôl írtam autocorrectel, ùgyhogy biztos hibás itt ott)

2022. jún. 22. 20:59
 9/19 anonim ***** válasza:
Az örökös magyarellenes fröcsögés miatt. Satöbbi.
2022. jún. 22. 22:54
 10/19 anonim ***** válasza:
0%
8# én ezt nem olvasom el.
2022. jún. 22. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!