Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Én nem értem a Magyarország...

Én nem értem a Magyarország Miniszterelnökét, hogy tudja-tudta ennyire lerombolni Magyarország külpolitikai el ismerését?

Figyelt kérdés

Lengyel-magyar kettős állampolgár vagyok, de vannak litván és orosz felmenőim is.

Megdöbbentő látni, hogy 12 év agymosás után, nem Putyintól félünk, hanem a nem létező migránsoktól és LMBTQI-tól.

Én sok mindent láttam, például, Wrocławban is éltem egy hosszabb időt, és láttam, hogy ott az élő belorusz vendégmunkások, és menekültek rendszeresen tüntettek, a demokratikus Fehéroroszországért, a Fehér-Piros-Fehér zászlójukkal. Akkor az ukránok mellett is kiálltak ugyanúgy ezek a tüntetők.

Mit is csinált Putyin ez ellenlábásaival? Volt egy Kadirov ellen nyomozó oknyomozó tényfeltáró újságírónő Anna Politovszkaja és bár többször kíséreltek meg ellene merényletet, végül a társasháza liftjében ölték meg. Aztán a volt Londonban élő Ex-kgb-s Alexandr Litvinyenko kezdett nyomozásba, hogy feltárja az Anna P. gyilkosság ügyét, őt megmérgezték Polóniummal, ami roppant drága mulatság volt, később belehalt a sugárfertőzésbe...

Vagy ott volt a Borisz Nyemcovot, őt is csecsen bérgyilkosokkal ölették meg, és környezetvédelmi aktivista volt, de mivel potenciális riválisa volt Putyinnak, így el kellett tenni láb alól..

Most meg Navalnijt akarták megmérgezni, ami miatt nem tudott megjelenni a tárgyalásán, majd mikor túlélte, akkor jól bebörtönzik? Ezért imádják a magyarok Putyint?

A lengyelek és litvánok alaposan ismerik a magyarok történelmét, és ismerik, hogy a szabadságunkért gyakran harcoltunk, lásd a Rákóczi-féle felkelést, 48-as forradalmat, 49-es Szabadságharcot 56-os forradalom és szabadságharcot.. voltak közös uralkodóink Nagy Lajos személyében aki egyszerre volt lengyel és magyar király, vagy Báthory István aki Erdély Fejedelme volt, Lengyelország Királya és Litvánia Nagyfejedelme. Gondolom a külföldön élő azt is hallották, mikor utcai harcosnak, meg fülke forradalmárnak titulálta magát Orbán, most meg megdöbbenve figyelik, hogy ez a harcias Orbán, meg becsicskul Putyinnak, és nem bírják követni a magyar miniszterelnök logikáját...

Bár lehet Orbán azt követi, amit Szálasi követett, és végül ez lett az akkori Magyar Királyság veszte, hogy kiugrás helyett, utolsó szövetségese maradt Hitlernek Magyarország...

2022. jún. 21. 02:14
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
32%

mit reprezentál? hogy tessék lássék van némi apró ilyen dolgokra

nincs alapanyag, nincs ember

teljesen irreális ostobaságokat beszélni az ÖSSZES magyarországi ingatlan energetikai korszerűsítéséről

2022. jún. 21. 07:08
 22/40 anonim ***** válasza:
70%

#21 Ezt be kéne nyalni és utána megpróbáljuk újra ezt a vitát, jó!?

[link]

2022. jún. 21. 07:12
 23/40 anonim ***** válasza:
34%
az általános iskolás matekot és fizikát kéne benyalni :)) és akkor nem beszélnél ilyen visító ostobaságokat
2022. jún. 21. 07:13
 24/40 anonim ***** válasza:
54%
#23 Te általánosban energetikát tanultál matekon és fizikán!? Az a komoly! :D
2022. jún. 21. 07:16
 25/40 anonim ***** válasza:
38%
Hát igen, elég sokat változott a világ. Amíg az eddig lesajnált Ukrajna Európa felé tendál, és egy széleskörű nyugati szövetségre törekszik, addig Magyarország visszavágyik a Szovjetunióba. Utálja Európát, és egyedüli igaz barátjának az oroszokat, és Putyint tekinti. Szomorú, hogy ide jutottunk, és 15, de még 10 évvel ezelőtt sem gondoltam volna, hogy valaha ez lesz. De hát Orbán Viktor, és a Fidesz ebbe az irányba befolyásolta a társadalmat.
2022. jún. 21. 08:34
 26/40 anonim ***** válasza:
27%
Te maradj lengyel kedves kérdező, mi majd maradunk magyarok.... mindenkinek jobb lesz!!
2022. jún. 21. 08:39
 27/40 anonim ***** válasza:
76%
#18 az hogy van, hogy én soha se látom őket? Pedig motoron elég jó a kilátás, de montenegroból szerbián, ásotthalmon keresztült nem láttunk egyet se, pedig egy rohadt nagy fátlan síkság, kilométerekre ellátni🤔
2022. jún. 21. 09:35
 28/40 anonim ***** válasza:
78%

"2011 óta konstanst ideológiai támadás alatt van magyarország egyszerűen azért, mert hiányzik nekik a szaros seggüket kristálytisztára nyaló gyurcsány kormány."

Áldozat mentalitásban éltek, ha véletlenül valaki rálép a cipőtökre a péknél, azt is merénylet kísérletnek élitek meg.

2022. jún. 21. 09:53
 29/40 anonim ***** válasza:
100%
#28 és nem újdonság: [link]
2022. jún. 21. 10:05
 30/40 A kérdező kommentje:

Egyébként az olcsó energia mítoszát is Kádár-találta ki, aki hitelekből fedezte mind az árak lenn tartását, mind azt, hogy lehetett fogyasztani és nem kellett sorbán állni, max karácsonykor a banánért... Aztán az első reális áremelkedésnél amit Antall József végig akart vinni, a taxisok blokád alá vonták a várost, és közben nem érezték nonszensznek, hogy ugyanannyi taxi ment Budapest utcáin, mint New Yorkban... már pedig bolha az elefánt példáját tudnám felhozni ha a két városi területi nagyságát és népességszám különbséget hoznám fel példának..

De ha olcsó energetikára gondolok például a tervgazdálkodás csődjének gondolom azt is, hogy 1968-as közlekedéspolitikai koncepció hatására építettünk le csomó más városban HÉV-et, vagy szüntettünk meg a villamos rendszert, lásd Debrecenben 60-as években volt 7 villamos vonala, aztán lett ebből 1 70-es évekre, majd 2000-es években nagynehezen elindultunk a kettes villamos felélesztésére a projektek. Ugyanúgy Pécsett, Nyíregyházán és Szombathelyen is voltak villamosok és pont akkor vagy az előtt szüntették meg, mikor a kőolaj válság begyűrözött, de Kádár János ezt is lenyomta, bár tegyük hozzá, hogy Szovjetuniótól max nyersanyagot kaptunk, de a tőkét nyugatról kaptuk is akkor is, ha ez hitel volt és ezzel egy adósságcsapdába kerültünk, mert olyan dolgokra költöttük ezt a pénzt, ami gazdaságilag nem térült meg...

2022. jún. 21. 11:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!