Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Én nem értem a Magyarország...

Én nem értem a Magyarország Miniszterelnökét, hogy tudja-tudta ennyire lerombolni Magyarország külpolitikai el ismerését?

Figyelt kérdés

Lengyel-magyar kettős állampolgár vagyok, de vannak litván és orosz felmenőim is.

Megdöbbentő látni, hogy 12 év agymosás után, nem Putyintól félünk, hanem a nem létező migránsoktól és LMBTQI-tól.

Én sok mindent láttam, például, Wrocławban is éltem egy hosszabb időt, és láttam, hogy ott az élő belorusz vendégmunkások, és menekültek rendszeresen tüntettek, a demokratikus Fehéroroszországért, a Fehér-Piros-Fehér zászlójukkal. Akkor az ukránok mellett is kiálltak ugyanúgy ezek a tüntetők.

Mit is csinált Putyin ez ellenlábásaival? Volt egy Kadirov ellen nyomozó oknyomozó tényfeltáró újságírónő Anna Politovszkaja és bár többször kíséreltek meg ellene merényletet, végül a társasháza liftjében ölték meg. Aztán a volt Londonban élő Ex-kgb-s Alexandr Litvinyenko kezdett nyomozásba, hogy feltárja az Anna P. gyilkosság ügyét, őt megmérgezték Polóniummal, ami roppant drága mulatság volt, később belehalt a sugárfertőzésbe...

Vagy ott volt a Borisz Nyemcovot, őt is csecsen bérgyilkosokkal ölették meg, és környezetvédelmi aktivista volt, de mivel potenciális riválisa volt Putyinnak, így el kellett tenni láb alól..

Most meg Navalnijt akarták megmérgezni, ami miatt nem tudott megjelenni a tárgyalásán, majd mikor túlélte, akkor jól bebörtönzik? Ezért imádják a magyarok Putyint?

A lengyelek és litvánok alaposan ismerik a magyarok történelmét, és ismerik, hogy a szabadságunkért gyakran harcoltunk, lásd a Rákóczi-féle felkelést, 48-as forradalmat, 49-es Szabadságharcot 56-os forradalom és szabadságharcot.. voltak közös uralkodóink Nagy Lajos személyében aki egyszerre volt lengyel és magyar király, vagy Báthory István aki Erdély Fejedelme volt, Lengyelország Királya és Litvánia Nagyfejedelme. Gondolom a külföldön élő azt is hallották, mikor utcai harcosnak, meg fülke forradalmárnak titulálta magát Orbán, most meg megdöbbenve figyelik, hogy ez a harcias Orbán, meg becsicskul Putyinnak, és nem bírják követni a magyar miniszterelnök logikáját...

Bár lehet Orbán azt követi, amit Szálasi követett, és végül ez lett az akkori Magyar Királyság veszte, hogy kiugrás helyett, utolsó szövetségese maradt Hitlernek Magyarország...

2022. jún. 21. 02:14
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
38%

2011ben mit is tett a jobboldali kormány, hogy kiérdemelje a libsik ilyen fokú vigasztalhatatlan gyűlöletét?

Orbán akkorát rúgott a bolsevikok seggébe, hogy azok sírva-üvöltve szaladtak brüsszelbe, meg washingtonban, mint 56ban kádárék.

Che Katka washingtonban arról beszélt, hogy NATO tankokkal kéne bevonulni magyarországra.

2022. jún. 21. 06:40
 12/40 anonim ***** válasza:
39%

" Jó hülyék akkor ezek a zorbánék! Nézd meg milyen pályázatok futtottak az elmúlt öt évben. A napelem + teljes energetikai felújítás most lett kiosztva mindenkinek, aki pályázott."

tessék lássék önköltséges napelemberuházásokat támogatni, és azt mondani, hogy leszigetelünk mindent magyarországon

azért van némi különbség

2022. jún. 21. 06:42
 13/40 anonim ***** válasza:
82%
#11 06:40-kor így berúgni!? Kádárék Washingtonba szaladtak 56-ban? :D
2022. jún. 21. 06:44
 14/40 anonim ***** válasza:
53%
kádárék moszkvába szaladtak, de a lényeg, hogy a gazdihoz, akitől külföldi segítséget vártak és cserébe korlátlan seggnyalást ígértek
2022. jún. 21. 06:46
 15/40 anonim ***** válasza:
65%
#12 100%-ban támogatott. Tehát ingyen van. A kivitelező cég maximum a pályázásra kérhet el összeget, de mi speciel full ingyen csináljuk mindenkinek. :D
2022. jún. 21. 06:47
 16/40 anonim ***** válasza:
36%

akkor elmondom újra, mert aki dobrev klárára szavazni képes az bármilyen aljasságra :

van különbség tessék-lássék napelem beruházásokban, és abban, hogy az ÖSSZES ingatlant leszigeteljük

2022. jún. 21. 06:50
 17/40 anonim ***** válasza:
17%

#16 tessék-lássék 100 milliárd!

[link]

Ez a látszat beruházástól nagyon messze van jóbarát...

2022. jún. 21. 06:56
 18/40 anonim ***** válasza:
62%
Lehet szerinted nem léteznek a migránsok, de itt a román és szerb határ közelében egész valóságosak, lehet látni őket, ráadásul mind fiatal férfi, sehol egy nő vagy gyerek.
2022. jún. 21. 06:58
 19/40 anonim ***** válasza:
38%

körülbelül 10.000 milliárdra lenne szükség vagy még annál is többről amiről itt szó van

gondolkodjál már egy kicsit

jó tudom, hogy már 100 milliárd sem olyan, hogy elég levenni a cipődet, hogy felfogd, hogy mekkora összeg

10 négyzetméter fal leszigetelése körülbelül 1 millió forint

2022. jún. 21. 06:59
 20/40 anonim ***** válasza:
100%
#19 Ez egy pályázat a sokból, de nagyon reprezentatív. Egyértelműen látszik, hogy ezekkel a pályázatokkal igyekeznek a rezsiharcot fenntartani.
2022. jún. 21. 07:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!