Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Én nem értem a Magyarország...

Én nem értem a Magyarország Miniszterelnökét, hogy tudja-tudta ennyire lerombolni Magyarország külpolitikai el ismerését?

Figyelt kérdés

Lengyel-magyar kettős állampolgár vagyok, de vannak litván és orosz felmenőim is.

Megdöbbentő látni, hogy 12 év agymosás után, nem Putyintól félünk, hanem a nem létező migránsoktól és LMBTQI-tól.

Én sok mindent láttam, például, Wrocławban is éltem egy hosszabb időt, és láttam, hogy ott az élő belorusz vendégmunkások, és menekültek rendszeresen tüntettek, a demokratikus Fehéroroszországért, a Fehér-Piros-Fehér zászlójukkal. Akkor az ukránok mellett is kiálltak ugyanúgy ezek a tüntetők.

Mit is csinált Putyin ez ellenlábásaival? Volt egy Kadirov ellen nyomozó oknyomozó tényfeltáró újságírónő Anna Politovszkaja és bár többször kíséreltek meg ellene merényletet, végül a társasháza liftjében ölték meg. Aztán a volt Londonban élő Ex-kgb-s Alexandr Litvinyenko kezdett nyomozásba, hogy feltárja az Anna P. gyilkosság ügyét, őt megmérgezték Polóniummal, ami roppant drága mulatság volt, később belehalt a sugárfertőzésbe...

Vagy ott volt a Borisz Nyemcovot, őt is csecsen bérgyilkosokkal ölették meg, és környezetvédelmi aktivista volt, de mivel potenciális riválisa volt Putyinnak, így el kellett tenni láb alól..

Most meg Navalnijt akarták megmérgezni, ami miatt nem tudott megjelenni a tárgyalásán, majd mikor túlélte, akkor jól bebörtönzik? Ezért imádják a magyarok Putyint?

A lengyelek és litvánok alaposan ismerik a magyarok történelmét, és ismerik, hogy a szabadságunkért gyakran harcoltunk, lásd a Rákóczi-féle felkelést, 48-as forradalmat, 49-es Szabadságharcot 56-os forradalom és szabadságharcot.. voltak közös uralkodóink Nagy Lajos személyében aki egyszerre volt lengyel és magyar király, vagy Báthory István aki Erdély Fejedelme volt, Lengyelország Királya és Litvánia Nagyfejedelme. Gondolom a külföldön élő azt is hallották, mikor utcai harcosnak, meg fülke forradalmárnak titulálta magát Orbán, most meg megdöbbenve figyelik, hogy ez a harcias Orbán, meg becsicskul Putyinnak, és nem bírják követni a magyar miniszterelnök logikáját...

Bár lehet Orbán azt követi, amit Szálasi követett, és végül ez lett az akkori Magyar Királyság veszte, hogy kiugrás helyett, utolsó szövetségese maradt Hitlernek Magyarország...

2022. jún. 21. 02:14
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
15%

Doktor Orbán Viktor Mihály miniszterelnök úr csak JÓT tesz,mindíg csak jót.

Aki mást mond,az hazug!

2022. jún. 21. 02:46
 2/40 anonim ***** válasza:
34%
Mi ez az észveszejtő katyvasz? Orbán Putyinnal és Oroszországgal szembeni politikája kivételesen az ország érdekeit tükrözi. Leszarom Navalnijt meg az ukránokat is, ez bennünket nem érint, NATO és EU tagok vagyunk. Magyarországnak egyébként sem volt sohasem külföldi elismertsége, a magyarokért senki a füle botját nem mozdította sohasem, amikor igazán szükségünk lett volna segítségre.
2022. jún. 21. 02:59
 3/40 A kérdező kommentje:
56-ban a lengyelek nem szállították segélyt? Én ezt olvastam....
2022. jún. 21. 03:03
 4/40 A kérdező kommentje:
2022. jún. 21. 03:07
 5/40 anonim ***** válasza:
33%
ti lengyelek telibefossátok azt, hogy a magyar gazdaság alapja az olcsó nyersanyag és pont ennek a szankcionálását követelitek, szép kis barátok vagytok
2022. jún. 21. 03:47
 6/40 A kérdező kommentje:
Lengyel-Magyar állampolgár vagyok és hamarabb gondolkodtam és olvastam már arról, hogy ha az összes házat leszigetelnénk, nyílászáró cserét támogatnánk, a Magyarország alatt lévő dolgokat kihasználnánk, lásd már 20-30-as években is kutatták és nem sikertelenül földház és kőolaj után, meg termál vizeinket is az idő tájt fedezték fel, ezzel mind lehetne fűteni... meg kilehetne használni sok mindent, csomó potenciál van, amire az EU is adott volna pénzt... csak ellopták.... érted???????????????
2022. jún. 21. 03:59
 7/40 anonim ***** válasza:
33%
2011 óta konstanst ideológiai támadás alatt van magyarország egyszerűen azért, mert hiányzik nekik a szaros seggüket kristálytisztára nyaló gyurcsány kormány.
2022. jún. 21. 06:25
 8/40 anonim ***** válasza:
61%

"gondolkodtam és olvastam már arról, hogy ha az összes házat leszigetelnénk, nyílászáró cserét támogatnánk"

senki sem lehet akkora hülye, hogy ezt elhiggye

2022. jún. 21. 06:29
 9/40 anonim ***** válasza:
82%
#7 Ja, biztos azért... Gazdaságilag sokkal jobban kötődünk a nyugathoz döbrögiék óta. Persze nekik is a nyugati befektetőktől jön a részük.
2022. jún. 21. 06:36
 10/40 anonim ***** válasza:
77%
#8 Jó hülyék akkor ezek a zorbánék! Nézd meg milyen pályázatok futtottak az elmúlt öt évben. A napelem + teljes energetikai felújítás most lett kiosztva mindenkinek, aki pályázott.
2022. jún. 21. 06:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!