Miféle aberrált mentalitású egyén lehet az, aki az Orbán-rendszerről azt gondolja, hogy demokratikus?
20: Nincs jobb alternatíva egy erőszakos tolvaj maffia-kormánynál?!
Ugye most vicceltél?
22: MINDENKI aki magyar, jobb lehetne mint Orbán! Akár Fekete-Győr IS!
(Kiscsíra, meghaladja a képességeidet egy személy nevét pontosan megjegyezni és leírni?!)
17:32: a Fidesz-trollok viccesnek gondolják a nevek kiforgatását.
De ez egy elmaradott troll, nem kapta meg az új brosúrát. Még nem tudja, hogy Fekete-Győrt leváltották a Momentum éléről, és már frakcióvezető sem.
23-mas hidd el tudom, hogy Fekete-Győr Andrásnak hívják
24-es, mindneki aki nem ért veled egyet az egy fideszcsicska troll. Ez nem jött be mert rohadtul nem szavaztam a fideszre és azt is tudom, hogy Bandi már nem frakcióvezető :D
Úgy látszik nektek ezt a "mennyi krumplit kaptál" színvonalat nem sikerült meghaladni. Nekem az a véleményem hogy bármennyire nem szívlelem a Fideszt, van rosszabb pl egy Fekete-Győr András alkalmatlanabb politikus Orbánnál.
26: "pl egy Fekete-Győr András alkalmatlanabb politikus Orbánnál."
Áruld már el, hogy mi alapján jutottál erre a következtetésre?
Orbánnak volt 12 éve (és kétharmada) hogy bizonyítson!
Képtelen volt: az utolsó helyre züllesztette az országot, a gazdaságot, a forintot és a társadalmat!
Fekete-Győr kinek és mit ártott?
29: " és nem betegszem bele abba, hogy jobboldali politika van hatalmon."
Már nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!