Ez a Georg Spöttle nevű egyén miért él itt Magyarországon? Nem lenne jobb neki valahol Németországban / Ausztriában / Svájcban / Liechtensteinben?
Figyelt kérdés
2021. dec. 4. 13:54
2/13 anonim válasza:
Mondjuk amiért a Klara Dobreva nevű bolgár egyén.
3/13 anonim válasza:
Egyszer azt mondta "többször halálos fenyegetést kaptam különböző szervezetek től"
Gondolom, itt érzi magát biztonságba.
Miért kérdezed?
4/13 anonim válasza:
Mert itt jólét van. Gondolom többet keres mint amit az általad felsorolt országokban kapna.
5/13 anonim válasza:
Valószínűleg nem hobbyból tanult meg magyarul folyékonyan beszélni.,amugy meg egy teljesen normális ember.
6/13 anonim válasza:
EU-s állampolgár, akárhol lehet, ahol kedve tartja...
Ahogy te, kérdező is mehetsz bárhová az EU-n belül élni...
7/13 anonim válasza:
Én is ismerek németet, aki ideköltözött és nem nyugdíjas.
Csinált egy vállalkozást, meg kapott rá mindenféle támogatást (kiokosította magát) és jobban él most, mint otthon egy középosztálybeli német.
8/13 anonim válasza:
Németországban él, de ide jár osztani az eszét egy kis plusz pénzért, holott az ég világon semmihez sem ért.
9/13 anonim válasza:
A 8-as egy igazi omnitudor lehet, aki bármilyen szakma képviselőjénél mindent jobban tud.
.-D
10/13 anonim válasza:
Szerintem csak egy liberális entellektüel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!