Miért szidja sok ember az autógyárakat amiért itt vannak és ideakarnak jönni?
Én járműmérnök szakos vagyok,következő félévben végzek.Nekem nagyon tetszik,hogy ilyen sok lehetőség van, lehet választani melyik német márkánál dolgozzon az ember.
Jön egy másik gyártó is,nemrég vált hivatalossá:
Facebookon meg ezen az oldalon is olyan sok negatív kommentet látok.Miért van ez?
Én egy ilyen gyárban voltam gyakornok, azért tett hozzá szakmailag a tudásomhoz, kicsit megismertem közelebbről, milyen is.
A jövőmet is egy autógyárban képzelem el, ha lediplomáztam.
A fizetéseik is messze átlag felett vannak.
Egyik szaktársam testvére az Audinál dolgozik mérnökként és a nettója 600 ezer felett van.
a balliberális "összeszerelőüzem ország" toposz, amit jellemzően bölcsészek meg nyuggerek terjesztenek, akik életükben nem láttak még gyárat belülről
akik ott dolgoznak azok jellemzően örülnek neki
több szegmens is van jellemzően egy gyáron belül
azt azért aligha hiszem, hogy a fémipari szakmunkát fülöp szigetekiekkel csináltatják
persze csak ha kábelgyártásra vagy alkalmas az nem az ország hibája
például azt, hogy azonos kategóriában mindenki ugyanannyit keressen a szakszervezet érte el, ami a fluktáció egyik legfőbb oka
gratulálunk nekik
Mert a legegyszerűbb benyögni hogy Orbán összeszerelő országot hoz létre. Egy gyárban a dolgozók kb 60%-a fizikai melós. Vagyis nem csak összeszerelő meló van
Van ott takarító személyzet biztonsági őrség. Szakácsok eladók stb. Irodisták mérnökök vezetők stb. Tolmácsok raktárosok sok mindenki. És akkor a beszállítók és az ott dolgozók munkálya. Lehet szidni a multit de bejelentenek teljes bruttóra plusz juttatásokat adnak. Egy magyar maszek ha bejelent is sokszor csak minimálbérre. Ja és egy sori melós jobb helyen többet keres mint az átlag ember
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!