Tényleg ennyire gyűlölt ember Orbán Viktor Magyarországon, vagy mi ennek az oka?
Hogy a választási hajrában az országjáró rendezvényeit magánrendezvényként csak a válogatott csókosok látogathatták. Attól félnek, hogy egy nyilvános rendezvényen valaki előlépne a tömegből és lepuffantaná, mint Ferenc Ferdinándot?
Vagy a félisteni imidzsét próbálják így fenntartani, hogy még csak a kockázata se merüljön fel, hogy olyan közönség elé áll ki, ahol záptojásesőt kaphat?
Fogalmazzunk úgy megosztó személyiség. A baloldali szavazók gyűlölik, a jobboldaliak szeretik. Ennyi erővel Fletót, MZP, Karigerit is kérdezhetted volna ugyanaz az ábra.
A Miniszterelnök védett személy, mindegy milyen "színű" politikus, nem mehet csak úgy oda hozza bárki. Az amerikai elnökhöz sem, de más ország miniszterelnökéhez sem.
"Ennyi erővel Fletót, MZP, Karigerit "
De ők ki mernek állni egy utcára, sereg testőr nélkül is. Még a szemkilövető feri is. Jó MZP-t megbokszolta egy feltüzelt fiataldemokrata rokkantszékes harcinyugger, de ez betudható a kormánypárt uszító hazugságpropagandájának, amivel végig haknizták a választási hajrát.
"De ők ki mernek állni egy utcára, sereg testőr nélkül is. Még a szemkilövető feri is. "
Mind testőrökkel mászkál, ne butáskodj már.
Feridre ennyire vigyáztak miniszterelnöksége idején:
"Nem gyűlölt, hiszen akkor nem lett volna megint 2/3-al megválasztva. Ettől függetlenül retteg, és érezhetően görcsösen tartja a távolságot a néptől. Nem véletlen, hogy még az óvodába is golyóálló mellénybe megy."
De attól még gyűlölt. A szavazóin kívül kb mindenki utálja és talán a szavazói jó része is. Én is rájuk szavaztam 2018 ban az egykulcsos adó miatt, viszont utáltam őket a lopások miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!