Magyarországon hány no-go zóna lehet, ami a fehér ember számára alkalmatlan?
Figyelt kérdés
2022. jún. 13. 15:43
1/43 anonim válasza:
Sok. Minden nagyobb városban van.
4/43 A kérdező kommentje:
2.: Akkor azt mondd már meg nekem, hogy éjszaka hány fehér ember megy el melletted undor, félelem, vagy bármiféle ellenérzet nélkül? Csak mert én is figyelem az embereket, és cigány mellett nem igazán tud úgy elmenni egy fehér, hogy ne lenne minden izma megfeszülve, menekülésre készen.
2022. jún. 13. 15:53
5/43 anonim válasza:
Nem kéne éjszaka mászkálni, akkor nem lenne baj.
6/43 anonim válasza:
6. ??
Törvenytisztelők hunyaszkodjanak meg a bűnözők miatt?
7/43 anonim válasza:
Jokernak igaza lesz a megoldás tűz!
8/43 anonim válasza:
Hatos válasz zseniális! :D
Megvertek - Minek mentél oda? Elvették a tárcárcád es a telefonod - Minek hordod magadnál?
Beszóltak - Miért provokáltad őket?
Megtámadtak valakit, te odamentél segíteni, ezért téged is megvertek - Minek avatkoztál bele? Az ő dolguk, semmi közöd hozzá!
9/43 A kérdező kommentje:
5.: Miért? Lopni, bűnözni, garázdálkodni az lehet? Sétálgatni meg tilos?
2022. jún. 13. 16:07
10/43 anonim válasza:
Ja, éjszaka ne sétáljak, mert egyesek evolúciósan megragadta a majom és az ember között...
Nekem azzal is tele a faxom, hogy a Neandervölgyi orkok miatt zárni kell a lakást, láncolni a biciklit, s parkolózónát alakítani a rollereknek, mert képtelenség ezekkel együtt élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!